Mikor éreztétek mozogni a babát először?
Jelenleg 17+4napos kismama vagyok. Nem vagyok benne biztos hogy őt éreztem-e vagy sem.
A placenta hátsó falon tapadt meg mélyen, nem tudom hogy ennek van-e jelentősége.
15 hetesen.
Még pár hét és biztos leszel benne. Olyan érzéa volt nekem, mintha egy hasizom kicsit megremegne.
De rengeteg ilyen kérdés van, használd az oldal keresőjét!
Épp a 16. hetet töltöttem, aznap este lefekvésnél "bekopogott".
Nem mertem elhinni, de azóta is minden áldott nap érzem őt. ☺️
24 hetes kismama
Elaő babát 19 hetesen mellső fali méhlepénnyel, második babát 15 hetesen hátsó falival.
Igen, van jelentősége a placenta tapadási helyének, a mellső falival később lehet érezni.
Szerintem te már Őt érzed. :)
16. hét környékén éreztem először, kicsit mintha tündérszárnyakkal simogatott volna belülről, vagy amit mondott is valaki, izomrángás-szerű kis vibrálás volt. Szerintem is már őt érzed, amikor felmerül a gyanú, az már szerintem ezt jelenti :)
1-2 naponta éreztem, nagyon gyengén rebegni, aztán kábé a 20-22. hetektől kezdve minden nap, egyre erősebben. Szerdán töltjük csak a 24. hetet, de már látni is lehet, ahogy mozgolódik, és apuka is érzi, ha ráteszi a kezét a pocira :)
16 hetesen 😊
Apró buborékokat éreztem, meg mintha apró bélmozgás lenne. 🙂 Olyan furi volt, tudtam, hogy ő az 😊
24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!