Pozitív teszt IR és PCOS mellett! Mire figyeljek az első néhány hétben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! PCOS és IR problémákkal küzdő babát tervező, vagy korai várandós szakaszban lévőket kérdeznék, hogy szerintetek/orvosotok szerint mire kell figyelni? Április 25-én kezdődött volna a menstruációm naptár szerint, de elmaradt. 29-én halvány pozitív tesztem lett reggeli első pisiből, 25-ös teszttel. Este megismételtem a tesztet 15-ös érzékenységű erősebb pozitív eredményt hozott, másnap reggel ClearBlue 25-ös érzékenységű még erősebb pozitívat. Bejelentkeztem orvoshoz, de amíg eljutok, addig is szeretnék mindent megtenni.Ti mit tanácsoltok?2020. máj. 5. 12:28
1/3 anonim válasza:
Folytasd az eddigi gyógyszeres kezelést (ha van). A CH diétát mindenképpen tartsd, hogy a vércukor szinted ne ingadozzon.
2/3 anonim válasza:
CH dieta es seta/kismamatorna. Nekem majd a szoptatashoz van tanacsom, ha szeretned szoptatni, pcos, ireseknel kulonosen fontos a minel gyakoribb es hosszabb szopi, es sok komfortszopi, hogy legyen eleg tej. A masodik gyerekem elott ertesultem csak errol, az elso nagyon cicincsungo volt, a masodiknal nekem kell figyelnem, mert o magatol nem keri annyit, es konnyen megcsappan a tej mennyisege, pl. cumihasznalatkor is visszaesett nagyon gyorsan a mennyiseg (pisis pelenkak szamabol latszik). Illetve mikor beteg volt. Szerencsere sikerult negyedik ilyen alkalommal is visszaszaporitani.
3/3 anonim válasza:
Ha szedsz gyógyszert akkor azt folytasd, és szigorúan tartsd a diétát.
Nekem az orvos javasolta,hogy kezdjek el jód tartalmú terhesvitamint szedni. (ha nem vagyok pm beteg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!