Magas prolactin szint okozhat vetélést?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 20:22
1/3 anonim válasza:
Prolakcin így önmagában nem, de akinek prolactinja van, annak oxitocinja is van, ami viszont már okozhat vetélést.
2/3 anonim válasza:
Nekem 2,5 éve volt sajnos egy spontán vetélésem a 10. héten, előtte nem néztek vérképet, de mivel ezután nem estem teherbe, megnézték, és kiderült, magas a prolaktinszintem... Kérdeztem, ennek volt-e köze a vetéléshez, azt mondták, "inkább csak" a peteérést gátolja. Kaptam rá bromocriptin-t, de clostylbegyt segítségével estem csak újra teherbe. Viszont érdekes módon a terhesség első harmadában mégis szedették tovább a bromo-t is... Lényeg, hogy azóta már lassan fél éves az én gyönyörű, egészséges Kisfiam.:)
3/3 anonim válasza:
Szerintem igen, én is szedem a bromocriptint,12 hetes terhes vagyok most a napokban kell abbahagyni, én se estem teherbe, kiderült hogy magas a prolactin szintem, azóta szedem a gyógyszert, rá 1-2 hónapon belül terhes is maradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!