Nagy baj lehet, ha ennyire sokat eszem, mióta terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Mielőtt terhes lettem , evés zavaraim voltak, nem igazán éttem,max 1 X egy nap, és közben csak rágcsákat. Mióta terhes lettem,8 hetes vagyok, azóta szinte 2-3 óránként ennem kell. Magamhoz képest elég sokat eszem.
Reggel eszem 8 kor, de van hogy hamarabb is, 10 órakor újra eszem, délben vagy 1 órakor ismét eszem , és délután el telik pár óra mire újra éhes vagyok, de este felé újra eszem. Nem eszek sokat egyszerre , csak sűrűn. Mindig attól félek,hogy be zabálok.
2020. máj. 1. 14:26
11/16 anonim válasza:
Az attól függ, neked nagy baj-e, ha 30 kgt hízol a terhesség alatt.
12/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék annyit hízni.
Ez sok amit eszek?
2020. máj. 2. 11:45
13/16 anonim válasza:
Az nem derült ki, hogy sok-e összességében, de hogy szar (süti reggelire? Melyik univerzumban?) és szarul (összevissza), az biztos.
14/16 anonim válasza:
Úgy látom ,hogy igen komolyam táplálkozási zavarokkal küzdesz és egyelőre jobban foglalkoztat az ,hogy sokat eszel e. Kinek mi a sok. De az ahogy most eszel nem normális. Nincs rendszer az étkezésedben. Pl reggelire sütemény.. Nem sokat eszel, hanem szarul. Naponta 5x kellene enni és mindig keveset. Igyekezni minőségi kaját enni , nem azt ami épp a kezed ügyébe kerül. Az ,hogy ki mennyit és hogy hízik a terhesség alatt szerintem hagyjuk ,mert nem mérvadó. Pl. Én nen zabáltam , igyekszek odafigyelni , de mégis 15 kg plusz van rajtam 32 hetesen. Őszinte leszek: Pont nem érdekel , a baba egészségesen fejlődik , tökéketesek a méretei ,nekem meg van annyi akaraterőm ,hogy szülés után lefogyjak. Visszatérve a lényegre , próbálj meg minőségi kaját enni , a sütemény és csak csipegetés helyett , az sem baj ha a fehérkenyeret elkerülöd ,mert a kismamák amúgyis puffadnak az meg csak mégjobban rátesz. Pl. Nálam a reggeli teljeskiörlésű kenyér , avokádó , tojás vagy egy kis műzli zabtejjel , napközben ha rágcsálnék akkor zöldség vagy gyümölcs , esetleg olajos magvak amelyek nagyon fontos magnézium forrás! Ebédre sem kell zabálni, annyit egyél ,hogy legyen benned kaja , de ne rogyásig mert baromira megterheli a szervezeted. Du is mehet a gyümi , zöldség. Nálam pl. Nagy sláger a karalábé összevágva. Vacsira pedig ne egyél semmi nehezet és ne késő este.
15/16 anonim válasza:
Jah és rengeteg folyadék!! Nem cukros löttyök , hanem víz! Átlagban napi 2 liter lenne a minimum , ezt kismamáknák emelni kell 3 literre.
16/16 A kérdező kommentje:
Igen ez valóban így van. Ez pszichés eredetű nálam, szinte biztos. De a babàm sokkal fontosabb így törekszem a normális étrendre!
2020. máj. 3. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!