35hetes kismama lehet szülés?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, tegnap este 9ota joslo fajasaim vannak de orankent. Nagyon aggodok hivtam az orvosomat annyit mondott pihenjek szedjek nap 3x2 magneziumot. Mehszajam 2110. Nagyon aggodok h surusodni fog es szules lesz belole. Eleg inenziv gorcsok egyebkent. Menni alig birok szur a huvely emnel a vegbelemet is nyomja.2020. ápr. 30. 20:30
12/19 A kérdező kommentje:
Minden órába jön pontosan egész éjjel jött de ennyi
2020. máj. 1. 09:37
13/19 anonim válasza:
lassan szülni fogsz,nézesd meg magad.ha nem mulik el melegvizre,piehnésre magnéziumra,akkor baba meg lesz
14/19 anonim válasza:
Nekem ez volt a 40.hetig,lehet joslo. Mar nincs visszatartas 35.hetesen,hagynak szulni,ha ugy alakul.
15/19 A kérdező kommentje:
Most jott egy kis nyákdugó darab.
2020. máj. 1. 23:42
17/19 A kérdező kommentje:
4. Napja ugyan az a helyzet. A nyakdugo kis darabokba jon, a fajas pedig minden oraban. A szulesznom szerint ez nem gond. Holnap megyek magan rendelesre majd ott meg mondjak!
2020. máj. 3. 23:32
19/19 A kérdező kommentje:
Május 21.én reggel mentem a mosdóba és elöntött egy átlátszó nyalkas folyadek (nem magzatvíz volt)ez kb 8óra körül történt lezuhanyoztam hajat mostam összekészültem jólók jöttek majd 17óra körül rendszereződtek a fájások 3 percessel mentem be 22óra körül, hajnali 1 re meg született a kisfiam. :) most 5 hónapos.
2020. okt. 30. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!