Terhes vagyok, mégis megijedtem? 22/L
Hát innen látszik hogy érettebb vagy a korodnál.
Az lenne az abnormális,felelőtlenség hogy ha rózsaszín ködként gondolnál a kisbabákra és hogy milyen cukik.
Teljesen jogosak az aggodalmaid, és sajnos vagy nem sajnos innen egy aggódás lesz az életed.
Attól hogy megfogan hogy megmarad -e, egészséges lesz -e, ha megszületik a széltől is félteni fogod, lesz-e tejed, később ha beüti a fejét, vagy az első betegségek, fogzási/hasfájási fájdalmak, a dacos hisztik kezelése, az óvóda iskola,kamaszkor és még sorolhatnám a pár példát.
Jó anya leszel, és ne aggódj, a sok aggódáson kívül rengeteg szeretettel és óriási élményekkel is fogsz gazdagoni, és sose félj segítséget kérni, attól nem leszel szaranya.
Boldog babavárást!
Azta... 22 évesen házas vagy és már gyereket vársz? Nem korai kicsit?
Bár gondolom nem jártál egyetemre, ha "biztos anyagi háttér van", inkább kifogtál egy pénzes pasit!
Sajnálom a gyereked...szinte te is gyerek vagy még 0 tapasztalattal.
Ne viccelj, mindenki bepánikol. És pedig az igazi aggódás akkor veszi kezdetét ha megszületett.
Bocsáss meg, nem bírok elmenni mellette szó nélkül. Férjezett vagy és babát vársz. Ne így írd alá a kérdésed, hogy 22/L mert ez így nagyon butácska.
Kedves 7-es! Ilyenkor azt nem tudom eldönteni, hogy csak az irigység szól, vagy tényleg ennyi a rosszindulat? Én meg téged sajnállak... biztos boldog lehetsz a bőrödben.
Kedves kérdező! Teljesen normális, amit érzel. Gratulálok a babához, kívánok minden jót a továbbiakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!