Terhes vagyok, mégis megijedtem? 22/L
7-es én pedig 21 évesen vagyok házas, huu micsoda szenzáció. Nem a borítója alapján ítélünk meg egy könyvet!
Gratulálok kérdező, minden jót kívánok! :)
Nyugi, ez az aggódás a halalod napjáig megmarad mar, mindig, minden korban van, lesz valami amiért aggodhatunk ❤️😅
Sok boldogságot es egészséget a picinek 😁
7-es..szerintem semmi közöd ahhoz, hogy miből és honnan van biztos anyagi hátterük, saját pénztárcádban kutakodj, ne máséban. Nincs azzal semmi baj, ha 22évesen házas, az én édesanyám 21évesen szült és 3 nagyon sikeres gyereket nevelt fel! Úgyhogy, ha butaságot tudsz csak írni, sztm felesleges pötyögnöd.
Kedves kérdező, ez teljesen természetes :) Mikor kiderült nálunk is- én is bepánikoltam, pedig terveztük, mégis mikor pozitív lett a teszt utána csak arra tudtam gondolni, hogy úristen biztos vagyok én ebben? Akarom én ezt? Ez hatalmas felelősség, hogy bírkozok meg vele, nincs több sokáig lustálkodás, milyen lesz a szülés, biztos nem élem túl stb. Szóval én is rágtam magamat, aztán mikor meghallottam dobogni a szívét az UH-n és láttam a kezeit, lábait, kis kobakját ez valahogy elszállt :) ne parázz, ezen mindenki átesik :) Jó egészséget! :)
Köszönöm nektek!
Kedves Utolsó válaszoló, teljesen ugyanezt érzem én is, amit leírtál. Már nagyon várom, hogy elérkezzen az ultrahang időpontja, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen érzést fog kiváltani belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!