Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok, mégis megijedte...

Terhes vagyok, mégis megijedtem? 22/L

Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves vagyok, idén nyáron mentem férjehez, 3 napja pedig kiderült, hogy babát várok. Orvoshoz majd csak a 6 héten megyek. A férjemmel nagyon szeretjük a gyerekeket, egyértelmű volt, hogy mi is szeretnénk, és, hogy fiatalon akarunk szülőkké válni, viszont a pozitív terhességi teszt láttán mégis megrémültem. Terveztük, de mégis meglepett, hogy első próbálkozásra sikerült. Mielőtt terhes lettem, alig vártam, hogy legyen egy kisbabám, ábrándoztam róla, most viszont teli vagyok aggodalmakkal, kétségekkel, úgy érzem nem állok még készen, olyan hamar jött. A férjem nagyon örül a babának, a szüleink szintén. Tulajdonképpen semmi akadálya nincs, hogy érkezzen, nagyon jó a kapcsolatunk a férjemmel, már házasok vagyunk, van saját házunk és autónk, anyagilag is stabilak vagyunk,a szüleink nem messze laknak, így segíségünk is lenne. Mégis rettegek a szüléstől és tudom, hogy egy újszülött baba mekkora felelősség. Azt gondoltam, hogy ha kiderül, hogy babát várok, akkor majd madarat lehet velem fogatni, de teli vagyok félelemmel :(

2019. dec. 3. 10:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
Köszönjük szépen! :) Ha gondolod, írj majd privit, ha szükséged van támogatásra vagy olyasmi van amit nem mersz nyiltan megkérdezni, nekem is sok olyan van amibe egyelőre nem merek belegondolni főleg a szüléssel kapcsolatban :) Rokonhelyzetben mindig könnyebb, ha van kivel megbeszélni :)
2019. dec. 3. 16:44
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Mintha én írtam volna ki a kérdést...22 éves vagyok, augusztusban mentem férjhez, és én is az első hónapban terhes lettem. :D Bennem is felmerültek ezek a kérdések, és néha előjön, de amikor már láttam az ultrahangokon, ezek elszálltak, annyira jó érzés volt. Biztos, hogy nem lesz egyszerű, de szerintem minden korban, élethelyzetben lehet kifogást találni...én még egyetemre járok (igen, meg lehet kövezni, de annyira nem hat meg, mindenkinek a saját döntése), de nagyon várom! Nektek is boldog babavárást kívánok! :)
2019. dec. 3. 17:05
 23/25 anonim ***** válasza:
86%

30 evesen pont igy voltam. Nekunk is elsore sikerult, amin nagyon meglepodtunk, majd osszetojtam magam a felelosseg sulyatol.

Ne aggodj majd elmulik, mert elkezdesz vizsgalatokra jarni, majd aggodsz az egeszsege miatt, izgulsz milyen nemu lesz, neveket valogatsz, babaszobat rendezel be. Valahogy az egesz ugy eszrevetlenul elkezd belesimulni az eletedbe.

Basszus egy masik emberi leny van a testedben, hadd ijedj meg mar picit.

Egeszseges aprosagot kivanok neked.

2019. dec. 3. 21:00
 24/25 anonim ***** válasza:
82%

31 eves vagyok, 36. hetbe jarok es meg mindig ramtor neha, hogy biztosan keszen allunk erre??

Minden rendben lesz, majd meglatod ;)

2019. dec. 4. 07:28
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a válaszokat. Látom, hogy vannak pontozások, jelzem, hogy én senkit nem pontoztam se le, se fel.

Még 11 nap van az ultrahangig, nagyon változó a hozzáállásom. Van amikor nagyon várom és öröm van bennem, van amikor meg jön a pánik, hogy én ezt nem is tudom, hogy akarom e.

2019. dec. 5. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!