Lehetséges hogy már meglévő terhességet nem nem mutat még ki a tesz, a vízelet miatt?
Figyelt kérdés
Terhessegi tuneteim vannak, most elobb volt pé-m mint a naptár szerint (2 hete) éreztem is, émelygés, kegyetlen sok pisilés,folyamatosan éhes vagyok, hányinger, szúrkálódások, alhasi enyhe nyomás, de a teszt nem mutatja ki. Probálom a reggeli pisiből csinálni, de ott is nagyon híg és sok a pisim, egész nap ilyen, és átlátszó színű. Lehetséges hogy ezért nem mutatja ki? Nem tudok normálisat pisilni mert mindig nagyon sok van, és ha csinálok tesztet, még az is "szétesik", hiába csak 10 mpig tartom a vízeletbe. Ezért nem mutathatja ki a teszt?2020. ápr. 30. 11:05
21/24 anonim válasza:
Hiába törölteted innen látszik fáj az igazság.🤦🏻♀️
22/24 A kérdező kommentje:
Neked fáj az igazság mert nem neked írtam, mégis magadra vetted és itt vergődsz!!!!
2020. máj. 2. 12:28
24/24 A kérdező kommentje:
Tényleg lekophatnál már...
2020. máj. 3. 05:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!