Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy már meglévő...

Lehetséges hogy már meglévő terhességet nem nem mutat még ki a tesz, a vízelet miatt?

Figyelt kérdés
Terhessegi tuneteim vannak, most elobb volt pé-m mint a naptár szerint (2 hete) éreztem is, émelygés, kegyetlen sok pisilés,folyamatosan éhes vagyok, hányinger, szúrkálódások, alhasi enyhe nyomás, de a teszt nem mutatja ki. Probálom a reggeli pisiből csinálni, de ott is nagyon híg és sok a pisim, egész nap ilyen, és átlátszó színű. Lehetséges hogy ezért nem mutatja ki? Nem tudok normálisat pisilni mert mindig nagyon sok van, és ha csinálok tesztet, még az is "szétesik", hiába csak 10 mpig tartom a vízeletbe. Ezért nem mutathatja ki a teszt?
2020. ápr. 30. 11:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 30. 13:10
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
A gyakori vizelés 3. trimeszteri tünet.
2020. ápr. 30. 13:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nezesd meg a cukrod, nem-e vagy cukorbeteg. Tebyleg
2020. ápr. 30. 15:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A leirt tünetek alapján cukorbeteg is lehetsz, keress fel egy orvost!

Egy ápolónő

2020. ápr. 30. 15:17
 15/24 A kérdező kommentje:
11/14 Neeem!!! Én csak ezt írtam ki te bunkó!!!!
2020. ápr. 30. 23:12
 16/24 A kérdező kommentje:

Ha baba hanem, akkor is mennem kell nőgyógyászhoz , cukrom at is megfogom nézetni. Örülnénk a babának,mert az első babám elment... :'( A normális nem lekezelő válaszokat köszönöm.

Késni nem késett még, 6án kellene megjönnie elvileg, de a pé. 1 héttel hamarabb volt mint kellett volna. Ezért vagyok tanácstalan, hogy vajon 6áig nem mutatja ki a teszt, de az már a 3-dik hét lesz a pé. után, és nem 2 hét...

2020. ápr. 30. 23:16
 17/24 anonim ***** válasza:
24%

*Ha baba, ha nem, akkor is izgatott vagyok.

*Nem baba, hanem kiskutya.

Gyakorold, mikor van egyben, vagy épp külön.

2020. ápr. 30. 23:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Bántás nélkül kérdem de mit takar az hogy a párod is lát mindent? Az, hogy látja hogy sokat pisilsz az miért számít?

És az, hogy sűrűn jársz pisilni nem terhességi tünet, inkább felfázás. Mert lehet úgyis felfázni, hogy nem fáj a pisilés nem csíp, csak sűrűn kell menni.

Mikor kellene megjönnie? Késik már? Mert erről nem írtál.

2020. máj. 1. 08:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Bocsi most olvastam az utolsó kommented, hogy még nem késik.
2020. máj. 1. 08:58
 20/24 A kérdező kommentje:
Hagyjuk inkább a válasz adásokat...!!! Bunkó, lekezelőek vagytok, olvassátok már végig a kérdést. Jövőhéten megírom hogy megjött e vagy baba.
2020. máj. 1. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!