Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még olyan, aki bűntudatot...

Van még olyan, aki bűntudatot érzett, mert nem olyan nemű babát várt, mint amire számított?

Figyelt kérdés

Én valamiért mindig lányt szerettem volna és ma kiderült, hogy kisfiú lesz. Hiába mondogattam magamnak, hogy ugyanannyi az esély rá, hogy kisfiú legyen.. és én is mindig vágytam egy bátyra, akkor miért akarok ennyire kislányt... 3 lány tesóm van.

Én nagyon imádni fogom biztosan. De még el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz.

Ez most eléggé felszínes, de csak a lány nevek tetszenek és most úgy gondolom, hogy elnevezni nem én fogom, hanem az apukája. És emiatt van bűntudatom. Olyan, mintha a lelkem mélyén nem is várnám. Állandóan kislány játék hírdetéseket dobál fel a net. És kicsit rossz érzés.

Talán, mert kislány élt a fejemben és most próbálom kisfiúra cserélni. Elég furcsa, de én mindig ébren álmodozó vagyok..

Már most rossz anyának érzem magam.

Ez el fog múlni? Nagyon rossz embernek érzem magam.

2020. ápr. 29. 23:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es ez szörnyű, nyilván felfogni nem tudjuk, milyen érzés lehetett ez a veszteség, és nagyon remélem, hogy soha nem is fogom megtapasztalni, de még ebben a szörnyű helyzetben is ott van az a pozitívum, hogy legalább lehet gyereked. Legjobb barátnőmről most derült ki, hogy 3 olyan betegsége is van, amik egyedül is nagyon nagy mértékben megnehezítik a fogantatást, de így, együtt szinte semmi esély nincs saját gyerekre. Persze nem adják fel, de szörnyű lehet ebbe belegondolni. Ilyen esetben méginkább bosszantó lehetne olyat olvasni, hogy valaki csak ilyen vagy olyan nemű gyereket szeretne, mikor neki valószínűleg semmilyen nem lehet.
2020. máj. 1. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!