Ez miért van így sok embernél? Ha nekik nem olyan nemű baba fogant, amire vágytak, de nekünk igen (ugyanarra vágytunk), utána úgy tesznek, mintha így mégis jobb lenne?
Tudom egy ismerősről, hogy mennyire vágytak mind a kette lány babára, nem is volt felhőtlen az öröm, mikor kiderült a neme, nevet is nagyon nehezen választottak. Kb 1-1.5 hónap eltéréssel megfogant a baba nálunk is, mi is lányra vágytunk, lány is lesz, nagyon örülünk, erre olyan ostoba dolgokkal reagáltak a hírre, hogy csak nevetni tudok rajta, szinte már "szegény mi" stílusban, lekezelően, mikor nagyon jól tudom, hogy irigyek, évek óta azt hallgattam, hogy nekik lányuk lesz.
Mire jó ez?
Szarni bele. Ha jó barát, akkor fogadd el, hogy neki így könnyebb, majd abbahagyja. Ha csak ismerős, akkor nem kit érdekel?
Amúgy a leírtak alapján szerintem te értékeled kicsit túl nagyra magad azért, mert lányod lesz. Lehet, hogy erre reagált így.
"Mire jó ez?"
Én is ezt kérdezem: Mire jó ez, hogy ilyen idiótákkal tartjátok a kapcsolatot? Én a helyetekben ezután leredukálnám a kapcsolatot a köszönésre és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!