Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez miért van így sok embernél?...

Ez miért van így sok embernél? Ha nekik nem olyan nemű baba fogant, amire vágytak, de nekünk igen (ugyanarra vágytunk), utána úgy tesznek, mintha így mégis jobb lenne?

Figyelt kérdés

Tudom egy ismerősről, hogy mennyire vágytak mind a kette lány babára, nem is volt felhőtlen az öröm, mikor kiderült a neme, nevet is nagyon nehezen választottak. Kb 1-1.5 hónap eltéréssel megfogant a baba nálunk is, mi is lányra vágytunk, lány is lesz, nagyon örülünk, erre olyan ostoba dolgokkal reagáltak a hírre, hogy csak nevetni tudok rajta, szinte már "szegény mi" stílusban, lekezelően, mikor nagyon jól tudom, hogy irigyek, évek óta azt hallgattam, hogy nekik lányuk lesz.

Mire jó ez?

2020. ápr. 27. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy óvodások vállalnak gyereket manapság.
2020. ápr. 27. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szarni bele. Ha jó barát, akkor fogadd el, hogy neki így könnyebb, majd abbahagyja. Ha csak ismerős, akkor nem kit érdekel?

Amúgy a leírtak alapján szerintem te értékeled kicsit túl nagyra magad azért, mert lányod lesz. Lehet, hogy erre reagált így.

2020. ápr. 27. 19:39
 3/7 A kérdező kommentje:
30 feletti mindkettő, nem is értem, komolyan. :/ Tudom, hogy ez nem őszinte náluk, de nem értem, miért nem lehet azt mondani, hogy de jó, gratulálok, és ennyi? Úgyis szeretni fogják, akármilyen nemű, nem tudom miért kell ez...
2020. ápr. 27. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Dehogy értékelem magam nagyra ezért, ugyanannyi volt az esély nálunk is egy fiúra, nem rajtam múlt. :) Nem dicsekedtünk, csak elmondtuk, hogy látszott az UH-n, hogy lány, kezdhetünk a neveken agyalni végre, meg a szobán, stb.
2020. ápr. 27. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mire jó ez?"

Én is ezt kérdezem: Mire jó ez, hogy ilyen idiótákkal tartjátok a kapcsolatot? Én a helyetekben ezután leredukálnám a kapcsolatot a köszönésre és kész.

2020. ápr. 27. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:
A lehető legminimálisabbra van velük csökkentve a kommunikáció, de bizonyos okok miatt teljesen nem tudom megszakítani velük a kapcsolatot. Amúgy nem csak ebben a témában ilyenek, mindennel úgy vannak, hogy ha valakinek jobb, drágább van, az felesleges, sz*r, hülyeség, stb, de ha nekik valamiből jó van, akkor azt állandóan az ember orra alá dörgölik. Nagyon furák ilyen téren, én soha semmivel nem dicsekedtem, nem azért van, amim van, hogy azzal másnak imponáljak, hanem mert nekem az jó, tetszik, már véleménye nem érdekel. Azt is hallgattuk, hogy ők mennyiért vettek babakocsit pl, meg hasonló dolgokat, senki nem kérdezte, én sem kötöm az orrukra, hogy mennyiért nézek, és hozzáteszem, nem 250-300.000 körül költöttek rá, de nyilván nem is kell annyiért venni, csak nem értem, ezért jár a tisztelet szerintük?
2020. ápr. 27. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg nem tudnak elfogadni, hogy nem olyan nemu, mint szeretnek, es azon keseregnenek, hogy miert nem lany, vagy kb. erdeklodesuket vesztenek a fiu magzat irant, akkor meg azert lennenek lehordva. Van ilyen kerdes is itt boven. Probaljak elfogadni, feldolgozni a csalodast, ki igy csinalja, ki ugy. Nekik ugy sikerul, ha probalnak a pozitivumokra osszpontositani, es kizarni a gondolkodasukbol az eluszott lehetoseget. Hagyd oket, hadd oldjak meg ugy ahogy nekik konnyebb, orulj, hogy neked ugy sikerult ahogy eltervezted. Ne vard el, hogy tokeletesen adjak elo elotted a pokerarcot, ha nem megy nekik. Nem a te bosszantasodra teszik, elhiheted.
2020. ápr. 28. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!