Vezetéknév:Török. Írnátok jól csengő és becézhető kislányneveket úgy, hogy két keresztneve legyen?
Hallod!Hogy Te milyen ari vagy!:)
Tuti,hogy jó helyre költözött be nálad is a kis csöppség,hiszen egy ilyen leendő anyuka mint Te,megérdemli a boldogságot,a kisbabát!!!
Biztosan lesz szívverés,szívhang!
TUTI!!!
Figyi!Csak ne idegeskedj,és szedj folsavat,meg magnéziumot!Sokat segített nekem is!
Az első trimeszteren ha túl leszel--nemsoká itt van--,jobban fellélegezhetsz!Ha minden oké,akkor meg ne aggódj,megnő aTe baucid is,és sírni fog a boldogságtól mikor először meglátod Őt,és a karjaidban tarthatod!Ez a legcsodálatosabb érzés a világon,meglátod!
Nem 4D-re megyünk,csak síma uh lesz.Múlt héten kellett volna,de nem volt rendelés:(Így csütörtökön megyek!
Minden szépen,és jót!És köszi,hogy írtál:)
pocisimi
Hát, amilyen túlérzékeny vagyok mostanában, már attól majdnem elbőgtem magam, amit irtál! :-)
Köszönöm szépen a biztató szavakat, nagyon kedves vagy!
(és rám is fér a biztatás ...)Jól esik ...
Jaj, csak lennénk már pár héttel öregebbek!
Te is vigyázz Magatokra, irj, hogy mi volt az UH-n.
Pocisimi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!