Vezetéknév:Török. Írnátok jól csengő és becézhető kislányneveket úgy, hogy két keresztneve legyen?
Torok Timea Viktoria
Torok Petra Melania.
Torok Leila Dominika.
Torok Rebeka Emma.
Torok Dalma Veronika.
Török Anita Sára
Török Emma Petra
Török Jázmin Bianka
Török Patrícia Inez
Jaaj,nem is tudok választani..:)
Az egyik talán a Csenge,de mi legyen a második?
Török Csenge Liliána?
Török Csenge Kata?
El is hiszem, hogy nem tudsz választani! Annyi szép név van!
Köszi!
Igen,nagyon nehéz anév választás,főleg a kislányoknál.
Meglepődnék,ha mégs kisfiú születik majd--mert az ő nevére sem vagyunk felkészülve...az apukája László,azt a nevet tuti megkapja,csak 2.név még ninc--csak hogy felkészüljünk rá:)A dokik úgy mondták,hogy SZERINTÜK kislány...de ezt két doki is mondta,ezért bátorkodunk kislány neveket keresgélni elsősorban:)
Köszi szépen!
Hát, tudod, hogy a dokik is tévedhetnek! Kisfiút szeretnétek inkább? Nem egy esetet ismerek, hogy a szüléskor volt meg a nagy meglepetés, mert végig kisfiút állitottak a dokik, aztán megszületett a lányka. Dehát az a lényeg, hogy egészséges legyen!
(Amúgy meg a László szerintem az egyik legszebb fiúnév, és legalább nem minden második kisfiút hivnak igy manapság. Nem szeretem a divatneveket ...)
Boldog babavárást és sikeres névválasztást!
Igen,valójában én szerettem volna szívemből kisfiút--de a párom se vetette volna meg.
Most,hogy már nagy a valószínűsége a kislánynak,nagyon drukkolunk ,hogy ne legyen más,mert már annyira beleéltük magunkat:)
Tudod nekem Ő lesz a 3.lányom,van már 2.(az előző házasságból).
Páromnak meg ez a baba lesz az első gyereke:)
Lényegében a legfontosabb az egészség!
Igy van, az egészség a legfontosabb, nekem is TÖKÉLETESEN mindegy, hogy fiú vagy lány Babám lesz, csak minden rendben legyen, és boldog leszek, ha végre a karomban tarthatom!
Nektek pedig ezek szerint már nagy gyakorlatotok van lányban:-) De gondolom, ha esetleg mégis meglepetés lenne, akkor sem fogtok szomorkodni!
(Amúgy én azt tervezem,hogy meg sem nézetem, hogy milyen nemű a Bébim, egyelőre olyan jó izgulni, hogy mi lesz. Aztán, hogy meddig birom????)
Mindenesetre további boldogságos babavárást kivánok, és azért majd megirhatod, hogy mi lett a végeredmény :-)
Kedves Utolsó!
Igazad van!:)
Hogy mi lesz a végeredmény,annak még kicsivel több mint 3 hónapja van:)
De megyek ahéten csütörtökön uh-ra,remélem minden rendben lesz,mert volt toxoplasma vérvétel ismétlés meg cukorterhelés.
Te mikorra vagy kiírva?
Amúgy meg le a kalappal előtted,ha kibírod,és nem kérdezel rá a babád nemére!:)
Szia, itt Utolsó!
Jaj, előttem még hosszú út áll, még csak ma lettem 6 hetes ... Nagyon vártuk már a Bébit, nehezen jött össze, sajnos. Úgyhogy nekem már csak ezért is teljesen mindegy, hogy milyen nemű, csak legyen minden rendben, és szülessen meg épségben, egészségben ... Sokat aggódom, minden nap van valami, ami miatt idegeskedek, pedig tudom, nem tesz jót. Dehát biztos Te is ismered ezt az érzést! Mi még ott tartunk, hogy jövő héten legyen szivműködés. Nehezen telnek a napok ...
Nálatok biztos minden rendben lesz, a Tiéd már szép nagy Baba!Azért majd megirhatod, mi volt a 4D-n, kiváncsi vagyok!
Vigyázz Magatokra, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!