Nem nagyon érdekel,hogy lepontoztak.Én 5000ft ért vettem.Nem egy nagy összeg,pedig nagyon megnyugtató.🤷♀️
2020. ápr. 29. 09:57
13/19 anonim válasza:
Miért lenne más? Egy 28 hetes magzatnak is ugyanúgy kell mozogni. Igen, vannak babák akik lustábbak, az én barátnőm kislánya is kb napnta 1-2 alkalommal mozdult meg a pocakban, de ő végig ilyen volt. Ha eddig rendszeresen mozgott napközben, akkor igenis jelenthet gondot, hogy tegnap délután óta nem érezte.
2020. ápr. 29. 10:01
14/19 anonim válasza:
A szívhang figyelőt lepontozták,de egyél csokit igyál kávét az jobb.Ha nem mozogna a babám igenis meghallgatnám hogy ver e a szíve,nem csokit majszolgatnék basszus.
2020. ápr. 29. 10:33
15/19 anonim válasza:
Nekem is a szivhang figyelő volt az első amit megvettem, csomószor alig éreztem mozogni, nagyon megnyugtatott hogy hallottam verni a szívét..
Szóval nem értem miért kellett lepontozni azt a választ, nem hülyeség, szerintem is alap a terhesség alatt hogy legyen.
Szerintem ha tegnap du óta nem érzed mozogni akkor ne csokizz hanem indulás a kórházba
2020. ápr. 29. 10:37
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Bementünk a kórházba és megnéztük minden rendben van, alszik:)
2020. ápr. 29. 11:17
17/19 anonim válasza:
Nem akarok köcsög lenni, de egy szívhangfigyelő a megnyugtatáson kívül mire is jó? Ja, hogy semmire?:)
Nem értem, hogy miért lenne alap kellék...
2020. ápr. 29. 15:20
18/19 anonim válasza:
Mondjuk arra jó, hogy nem kell kórházba rohangálni (pláne most), csak mert alszik a baba. 5000 forintèrt meg lehet venni...
2020. ápr. 29. 17:57
19/19 anonim válasza:
14-es! Háboroghatsz! De itt az volt a kérdés, hogy mit csináljon? Ha nincs szívhang figyelő, akkor hiába írod, hogy ilyen esetekre alap, hogy van, ha egyszer nincs nekik otthon. Maradnak a praktikák, amikkel esetleg fel lehet ébreszteni a babát!
Persze, jó ha van, nekem is volt, majd a kérdező eldönti akar e venni, de most nem ez volt a kérdés!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!