Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mozog tegnaptól a...

Miért nem mozog tegnaptól a baba? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Utoljára délután éreztem őt. Este is reggel is szokott mozogni. Én nagyon félek ugye nincs semmi baja?
2020. ápr. 29. 08:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Menj be a kórházba.
2020. ápr. 29. 08:16
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Hány hetes vagy? Igyál egy kv-t, egyél egy csokit. Óvatosan “rázd meg” a hasad. Sétálj egyet. Jön a hideg front, lehet csak lusta.

Ha ezek után sem mozog, akkor mindenképp menj orvoshoz!

2020. ápr. 29. 08:19
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Kórház.
2020. ápr. 29. 08:23
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
Csoki, kávé pici mozgás és ha ekkor sem mozog akkor orvos. Egyébként a hidegfront miatt lustábbak szoktak lenni.
2020. ápr. 29. 08:23
 5/19 A kérdező kommentje:
28.hét
2020. ápr. 29. 08:35
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen esetekre jo a szívhang figyelő!Alap hogy legyen.
2020. ápr. 29. 09:01
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
Ahogy írták, próbáld meg kicsit felébreszteni. Kávé, kóla, csoki, szőlőcukor. Ha így sem érzel mozgást, akkor sürgősen menj be a kórházba, nehogy baj legyen.
2020. ápr. 29. 09:02
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Lepontozták, aki azt írta, hogy jó ha van szívhang figyelő, pedig nem írt hülyeséget. Nekem nagyon jól jött, amikor aggódtam, utána megnyugodtam. Amúgy a csokit ajánlom én is, végső esetben orvost.
2020. ápr. 29. 09:16
 9/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem azt ìrta, hogy jò ha van..Hanem, hogy alap! Azért nem mindegy. Csoki, kávé stb..nekem ha teljesen hanyatt fekszek az is beszokott jönni. 1-2 perc és megmozdul. Gondolom nem a legkellemesebb pòz szegénykének, de 1 mozgás után már fordulok is vissza.
2020. ápr. 29. 09:40
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Mindenképpen menj be a kórházba. Sajnos de, lehet baja. Nem lehet ilyen dolgokat mindig a frontra meg az időjárásra fogni. Az én kisfiam pl sokkal aktívabb volt pocakban, amikor hidegfront volt. Szóval nem törvényszerű, hogy amiatt egyáltalán nem érzed. Ne legyen baj, azt kívánom! De ha másért nem, legalább megnyugtatás miatt nézesd meg, ha csokira, kávéra vagy egyéb praktikákra nem reagál.
2020. ápr. 29. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!