Kéthét van még a menstruációmig de már tegnaptól elkezdet fájni a bimbóm és volt kétszer olyan hogy erős szúrást éreztem lent. Szerintetek baba lehet!? Nagyon szeretném!
Ezeknek a tüneteknek az ég világon semmi közük a terhességhez!
Gondolj csak bele, egy átlagos ciklussal rendelkező nőnél kb. félidőben, azaz mint most neked van ovulációja. Ekkor nagyobb az esély arra, hogy összejöjjön a baba. De a megtermékenyüléstől számított kb. 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás és onnantól beszélhetünk igazából terhességről, akkor kezd el termelődni a HCG nevű hormon, ami eleve a terhességi tüneteket okozza. Akkor szerinted van bármiféle köze a tüneteidnek a terhességhez?...
Dugj sokat a férjeddel és akkor lesz baba.
Feladatod:Ma este 3 órán keresztül csak szex.
Ha még két hét van a mensiig, akkor most van ovulációd kb., mert a luteális fázis többnyire 14 nap.
Tehát nem, baba még semmiképp, kb. most fogant meg, vagy csak most fog még.
ezt másold ki valahova, és akkor legközelebb nem kérdezel ilyen butaságot ;)
megjött a mensesed, az egyszerűség kedvéért, 01.01.-én. tart 6 napig, majd a 14. nap körül peteérésed lesz, akkor vagy termékeny. újabb 14 nap és megjön a következő mensesed 01.28.-án.
na most, ha két heted van a mensesig, akkor PONT most van peteérésed, tehát ha mostanában együtt voltatok, már lehet, hogy elindult a folyamat, de bármilyen tesi jele legkorábban KÉT HÉT MÚLVA lesz.
nem most.
amit te érzel, azt vagy beképzeled, vagy más, szerintem amúgy pont a peteérésedet jelzi.
a fontos infók hiánya miatt szerintem várj még egy kicsit a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!