Akinek minden hónapban nagyon erős menstruációja volt mennyi idő alatt esett teherbe? Kicsit hosszú
Figyelt kérdés
Borzasztó erősen vérzek mindig. Nagyon sok orvost bejártam már, akik mindent rendben találtak. Egy alkalommal olyan erősen véreztem, hogy sürgősségi mentővel szállítottak kórházba mert leesett 40/30-ra a vérnyomásom. 5 Magánorvos van ugyan azon a véleményen, szervileg, hormonilag semmilyen problémám nincs, majd ha szülök elmúlik. Most jött el az idő, hogy babát szeretnénk. Ez lesz a harmadik próbálkozós hónapunk. Volt aki mindig szenvedett a menstruációja alatti vér mennyiségtől és mégis spontán, könnyen teherbe esett? A másik, hogy (nagyon) hátrahajló méhem van. Írnátok tapasztalatokat?2015. okt. 8. 16:35
1/4 anonim válasza:
A hátrahajló méhemmel az első hónapban, hogy nem húztunk óvszert, terhes lettem.
2/4 anonim válasza:
Nekem ugyan mennyiségileg nincs ilyen vészes vérzésem; viszont nagyon görcsös, darabos volt mindig, ájulás érzéssel, hányással. Én is voltam ezzel egy rakás orvosnál. Hormonálisan és az UH-on mindig minden rendben volt; azt mondták ilyen alkat vagyok, talán majd a szülés megváltoztatja...
Aztán babát szerettünk volna. 1 év, 2 év, 3 év... és semmi. Meddőségi központban kötöttünk ki. Ott a lombik előtti méhtükrözésen derült ki, hogy a méhemet teljes egészében két részre osztja egy sövény. Eltávolították. Na azóta egy szem gyógyszert sem vettem be, mert menstruálok. Sosem hittem, hogy így is működhet a dolog! Szerintem csak járkálj még utána, hátha elmentek valami mellett!
3/4 A kérdező kommentje:
nekem is nagyon darabos a vérzésem. Hiába mondom a dokiknak, mintha nem is vennék komolyan, azt hiszik túlzok, mert ugye ők akkor azt látják hogy tökéletes odabenn minden... a párom meg ápolgat és hüledezik mindig mikor menstruálok, hogy éjszaka semmit nem alszok mert fél-háromnegyed óránkét szaladni kell a mosdóba. Nagyon szeretnénk babát és emiatt kezdtünk el aggódni. Most voltam rákszűrésen, a tökéletes lett.
2015. okt. 9. 07:25
4/4 anonim válasza:
Szerintem próbálkozzatok, hátha összejön spontán a baba, de ha 1év eltelik és mégsem, akkor egyenesen egy meddőségi központba menjetek. Ott minden szokatlan tünetet komolyan vesznek és kivizsgálják. Problémát keresni és kizárni legpontosabban diagnosztikus hysteroscopiával és laparoszkópiával lehet. Nálam is csak ezek mutatták ki a problémáimat, mert a sövény megléte mellett nem is voltam átjárható.(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!