Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 28 hetes pocis, ma...

Ma vagyok 28 hetes pocis, ma éjszaka arra keltem hogy vizes a takarom, es a polom reggelre 10ft. -. Os nagyságba megkeményedett szintelen folt volt, ez már elötej?

Figyelt kérdés
de csak a jobb mellemböl jön es az viszket is,ez baj?
2008. nov. 23. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez az előtej!
2008. nov. 23. 09:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az bizony!
2008. nov. 23. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, hogy csak az egyikből jön, de ne vakard! :)
2008. nov. 23. 09:55
 4/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Igen, az előtej jöhet nagyon korán.

Igaz Nekem nem volt, de akikkel kórházban voltam,

azoknak 35 hetesen és szinte folyott.

"A tejmirigyek már a terhesség alatt is termelhetnek előtejet, kolosztrumot, mely igen gazdag zsírban és cukorban, de fehérjében szegényebb, mint a későbbi anyatej.

Az előtej vagy annak hiánya nem jelzi előre a későbbi képességet a tej termelődésére."-ezt úgy olvastam.

Szerintem nem baj, ha viszket és a későbbiekben még fájni is fog!

2008. nov. 23. 10:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat,az elsö babám es nagyon meglepödtem nem tudtam hogy már ilyenkor is van elötej! Ez már igy marad? Mármint mostantol mindig szivárogni fog,és a másik is beindul? Bocsi ha butákat kérdezek de a ti tapasztalatotok sokat segit nekem mindig! Boldog babavárást,és babázást mindenkinek,legyen szép napotok!!!
2008. nov. 23. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 2. vagyok. Nekem a 22. héttől van és mikor kevesebb, mikor több. Vannak napok, mikor semmi nem jön, máskor meg szinte csöpög. Én vettem melltartóbetétet, mert a pólóimat mindig átáztatta.
2008. nov. 23. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a huszadik hét környékén volt előtejem, mindkét mellemből jött, de pár hét alatt megszűnt a dolog és azóta sincs, úgy hogy egyáltalán nem biztos, hogy végig lesz. Én, amíg kellett kozmetikai vattakorongot tettem a melltartómba, az is megfelelt a célnak :-). Boldog babavárást! 40. hétben lévő pocakos
2008. nov. 23. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!