Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételő barnázás/vérzés a...

Pecsételő barnázás/vérzés a 28. héten?

Figyelt kérdés

Kérem csak normális válaszokat.

Szombaton barnás pici folt volt a fehérneműn. Kicsit megijedtem, de vártam. Kis idő múlva pisilés után pecsételő vérzés, de csak a WC papíron.

Irány az ügyelet! Totál paráztam!

Hüvelyvizsgálat, hüvelyultrahang, rendes ultrahang történt. Minden rendben volt. Nst is szép volt. Tiszta volt a hüvely.

Vagy egy ér pattant meg, vagy picit megerőltettem magam 2 orvos szerint is. Azóta szex sincs, előtte is ritkán volt.

Ma megint ugyanez történt. Félek. Baba rendesen rúgdos. Hasi görcs nincs.

Ki volt ilyen helyzetben? Kórházi megfigyelés? Kaptatok gyógyszert? Vagy elmúlt?

Persze ha végképp nem múlik, azonnal megyek!

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. ápr. 27. 16:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 15. és 25. hét között folyamatosan előfordult vérzés, rózsaszin majd barnázás. Ezek váltották egymást. Babával minden rendben volt. Kiderült, hogy méhszájsebem volt, végül arra fogták, mert sosem a méhből jött. Ilyen is van, de egyáltalán nem biztos, hogy nálad is erről van szó.
2020. ápr. 27. 18:43
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Azért is vagyok beparázva kicsit, mert eddig semmi ilyenem nem volt.

Tényleg semmit nem találtak, alaposak voltak az ügyeleten. Szerdán megyek a körzeti nőgyógyászhoz is, neki is megemlítem az fix.

2020. ápr. 27. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!