Barnázás 7 hetesen meddig húzódhat?
Figyelt kérdés
Hétfőn délután görcsölés, barna maszatolás kezdődött nálam. Ügyeleten kaptam duphastont, kedd reggelre elmúlt a vérzés, görcs. A vizsgáló orvos szerint valószínű, hogy vmi tapadási probléma okozza a barnázást. Tegnap az orvosom at is sikerült elérnem, pont ügyelt a kórházban így behívott egy kontroll uh-ra. A babát rendben találta, szívhang, növekedés rendben volt. Bevérzést, kóros dolgot nem talált. Erre ma reggelre megint barnázni kezdtem. A javaslatát követve megemeltem a duphastont 3x2-re. A betéten semmi de a wc papíron ott a maszat. Már van egy kisfiam, akivel ugyanúgy volt maszatolás, progi pótlás, de ott nem jött vissza a barnázás. Aggódom, holott tudom ennél többet egyelőre nem tehetek.2019. okt. 23. 09:58
1/2 anonim válasza:
Orvost kérdezd. Mi honnan tudjuk??
2/2 anonim válasza:
Nekem többször is volt. Először méhszájseb miatt, aztán már progi pótlást is kaptam. Nálam rögtön elmúlt, egy ismerősömnél még hetekig tartott de vele is minden rendben lett! Drukkolok, hogy nálad is így legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!