5hetes4 napos vagyok. Ma délelőtt újra volt egy két csepp világos barna folyásom, múlt héten a dokim tanácsára canesten kúpot használtam. Lehet ez a barnazas most megint attól? Picit fáj a pocim.
A pici pocidnak drága semmi köze a petefészecskédhez. Ha pici poci fáj azzal a belgyógyikára menjél.
Ha barnázol, azzal meg menj a nőgyógyikához, mert barna folyás alvadt vér, amit jobb ha kivizsgálnak.
Utolsó, a kérdésre válaszoltam a kérdező dedós stílusában, hogy megértse, miért lennék gyökér?
Felnőtt, terhes nő létére azt írni, hogy,, picit fáj a pocim...,, enyhén szólva is röhejes.
Istenem mennyi idióta...
Menj 3l orvoshoz, hogy ezt tapasztaltad, és faggass a dokit hogy mitől.
Én 9 hetesen kicsit vereztem, mentem azonnal orvoshoz. Progeszteron kúpot kaptam én is.
A barna folyás az véres folyás, amivel terhesen azonnal orvoshoz kell menni. Ilyenkor általában progipótlás szükséges. Nincs az a gomba vagy fertőzés, ami miatt barna (véres) váladékod van, ellenben lehet a jele egy fenyegető vetélésnek.
A kisfiammal 7 hetesen barnázni kezdtem, csak kettő apró barna folt, akár folyás is lehetett volna. Viszont a dokim hozzáértő volt, aki az első (hathetes) látogatásomkor felhívta a figyelmemet arra, hogy a barna az mindig alvadt vér jelenlétére utal, ami valami belső vérzés jele lehet. Nekem hematómám volt közvetlenül a petezsák mellett, két hétig szigorúan feküdnöm kellett, szedni a Duphastont, és szurkolni, hogy megmaradjon a kisfiam. Megmaradt, mert az orvos mindenről felvilágosított, a mai napig hálás vagyok neki a most 6 évea nagyfiamért, aki ma már a második napját az iskolában tölti komoly elsősként.
A barna váladék sosem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!