Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elrontottam? Még elvállalhat?

Elrontottam? Még elvállalhat?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, délpesti-ben kezdtem, de ott nem vállalt el a doki mert szerinte eltérés volt a gyerkőc méretével, átküldött a sote-ra, ott kiderült nincs baj a babával csak a magzatvíz kevesebb, és cukros is lettem. Azóta egy dokihoz járok, sok mindenről beszéltem vele, de annyira izgultam, hogy elfelejtettem megkérni had szülhessek nála, elment szabira 1,5 hónapra, jövőhéten lesz újra, akkor már 37 hetes leszek, szerintetek van esélyem hogy elvállaljon. Szülésznőt már kerestem, de orvos nélkül nem vállal el. Szerintetek van esélyem hogy elvállaljon a doki? Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 28. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy elvallal-e, azt csak o tudja megmondani, de mindenkeppen probalj vele beszelni amint visszajott szabirol.
2010. júl. 28. 10:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem el fog vállalni, Én is a múlt héten kérdeztem meg a dokimat, hogy befárad-e a szülésemre, és mennyiért? :-DDD

Igent mondott, és árat is Én mondhattam, korrekt volt szerintem, biztos a Tied sem fog nemet mondani, ha ráér.

Ha meg nem, akkor kérd meg, hogy ajánljon vkit.

Üdv:

37 heteske

2010. júl. 28. 10:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kicsit izgulok, hogy elvállaljon.
2010. júl. 28. 10:50
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

szerintem is el fog vállalni.

Miért ne?

írtad, hogy korábban jártál hozzá, sokat beszéltetek, így tuti emlékezni fog rád. Nem vagy idegen neki.

meg ha most volt ilyen sokáig szabin, akkor amikor te szülsz biztos nem lesz szabin, így könnyebben el tud vállalni

úgy értem, hogy az ember 2-3 héten belülre mindig könnyebben igent mond ,mint 4-5 hónapra előre , hol lehet tudni még mi lesz akkor..

szerintem ne aggódj!!

2010. júl. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!