Jókor voltunk együtt?
Figyelt kérdés
Vasárnap délelőtt végre pozitív lett az ovu tesztem, delután viszont már negatív volt. Vasárnap este és hétfőn este is voltunk együtt. Ebből lehet baba? Vagy legközelebb más napokat választjunk?2020. ápr. 22. 11:11
1/3 anonim válasza:
Az együttlét akkor jó, ha mindketten élvezitek és nem parancsszóra meg naptárra megy. Ne azért legyetek együtt hogy gyerek legyen, hanem azért legyen a gyerek, mert jóléreztétek magatokat. De én már csak ilyen régimódi vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van :) mondjuk nagyon jó buli, mert ebben a hónapban nagyon sokat szexelünk, nagyon élvezem :D de azért jó biztosra menni, remélem lesz bébink :)
2020. ápr. 22. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!