Az ovulációs teszt 3 napig mutatta, hogy van peteeresem. Szóval három egymást követő nap együtt is voltunk (amúgy olyan 2-3 naponta vagyunk együtt). Volt akinek így jött össze a baba?
Persze, kivehető volt.
Mi is gyakran voltunk együtt ezelőtt, de a nogyogyaszom és a férjem urológusa is azt tanácsolta, hogy 3 naponta csináljuk. Lassan egy éve nem jön a baba. Pedig nekem a hormonjaim, verkepem tökéletes, nincs se PCOS-em se semmi, férjem sperma mintája kiváló. Szóval mindent nevetünk már, hogy szülők lehessünk.
Mi is több mint 1 évig próbálkoztunk.
Étkezésre is oda kell figyelni, valamint én folsavat, D vitamint és INOFOLIC port szedtem a megtapadáshoz.
3 hónap elteltével hozott eredményt ez a vitamin bomba.
Amúgy én is LH teszteltem, így kitapasztaltam mint te is a peteérés idejét és hosszát. Mi előtte és utána is csináltuk, 6 napból 6 napot csináltuk minden nap úgy hogy mi vendéglátósok vagyunk mind a ketten.
Én elhiszem hogy fáradtak vagytok, de valahogy meg kell találni azt az érzést is ebben a helyzetben, hogy ne csak a baba miatt csináljátok, hanem mert jó ha szeretkeztek. Ne muszájból kelljen csinálni.
Ilyenkor illik bevetni a játékokat, filmeket, titkos vágyakat. :)
Szia! Én is használtam LH tesztet, a peteérés előtt alatt és után naponta voltunk együtt.
Aztán ráuntam, nem LH teszteltem, csak simán mikor érzékeltem a peteérést (tojásfehérje szerű nyák stb.) akkor kétnaponta voltunk együtt (3 nap kihagyás már sok!).
Így jött össze a 4. hónapban, múlt héten teszteltem pozitívat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!