22 hetes terhesen mennyi számít normál súlygyarapodásnak?
Szia :) Én most vagyok a 24. hétben. Az első 16 hétben másfél kg plusz volt rajtam. Tény hogy sokáig hányingerem volt, kb 14. hétben múlt el úgy igazán. Utána költöztünk, szintén nem nagyon tudtam enni. Aztán a 18. hét fele ettem ami belémfért gondoltam eddig úgy sem híztam, legalább végre eszem. Na be is indult. Rövid időn belül plusz 2 kg, majd plusz 3 kg a 21. hétre. Mire észbe kaptam 65 kg lettem 58,5 ről.. most próbálok odafigyelni meg többet mozogni. Nem sanyargatom magam, de mikor egy hét alatt plusz 3 kg-val több voltam, na mondom megállni még hol a vége a terhességnek.
Bocsi hogy hosszú lett. Nem tudom mi a normális. Én max 4-5 kg mondanék. De ez is alkatfüggô, én nem voltam csontsovány előtte sem szóval nekem nem kéne zsírban is sokat hízni. Már most megviseli a bőrőm ezt a hízást is.
22 hetesen 13 kilót hiztam (második babával) (végig hánytam a terhességet,alig ettem)
39+5 napon plusz 18 kilóval mentem szülni
Baba 4,5 kg volt, nagyon vizesedtem,mire hazaértem plusz 3 kg volt rajtam,így 60 kg jöttem haza.
3 baba ,holnap leszek 23 hetes 68 kezdtem a terhességet,most vagyok 70 , ismét hányás,alig eszem,és vizesedek (170 cm vagyok)
Most ezt nehéz össze tenni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!