Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen a progreszteron...

5 hetesen a progreszteron értékem 70 ( valószínű nmol, telefonon mondták be). Ez normál értéknek számít?

Figyelt kérdés
Progreszteron krémet használok reggel és este és délben 100 mg utrogestan hüvelykúpot.
2014. márc. 11. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez jó érték. Nekem gyógyszerek nélkül volt ekörül, és azt mondta a dokim nem kell szednem semmit. Neked már a gyógyszerek szedése után lett ennyi? Minden jót!
2014. márc. 16. 07:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Hol laksz ??

Mert nekem ugyan semmit nem mondanak a telefonban eredményt ,ott hisztériázik a telefon másik végén hogy elveszítheti az állását ha mond bármit is,én meg de legalább annyit hogy ok e minden ,

2014. márc. 16. 09:25
 3/3 A kérdező kommentje:
A progreszteron krémet használom régóta, az utrogestant biztos ami biztos írta fel a doki, én magánúton járok endokrinológushoz, így e-mailben küldték az eredményt.
2014. márc. 16. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!