Kinek milyen betegsége volt terhesség idejében? Nekem megfazas mikor fogom kiheverni gyógyszerek nélkül?
Nyugi nem covid19es vagyok!
Forro ital poron ki mit javasol meg mihamarabbi gyógyulásra?
(12hetesvagyok )és milyen hatással van ez gyerekre hogy én beteg vagyok?
Nekem egy frankó arcüreggyulladás jött össze, ráadásul december 24.-én kezdődött. Fejfájás, mellé fülfájás is, de mindegyik olyan, hogy üvölteni tudtam volna, plusz tengernyi zöld váladék... persze háziorvos ünnepekkor nuku. Ügyeleten nem láttak el, nem írtak fel semmit, mert kismama vagyok. A fülembe pl bele se néztek. Annyit mondtak, hogy ha nagyon fáj, fél Panadol...hát, halottnak a csók. :)
Tönkretette az egész Karácsonyomat, végig feküdtem és szenvedtem, de érdekes módon lázam nem volt. 27.-én eljutottam fül-orr-gégészetre, írtak egy fülcseppet amit használhattam, attól a fülfájás hamar rendbejött. Rengeteg gőzölés, infralámpa, orrfújás, még Szilveszterkor sem voltam teljesen jól, beletelt majd' 2 hétbe, mire 100%-os lettem. Főleg a fejfájás tartott sokáig. Ez most volt 2019 végén, júniusban szülök. Van már egy 4 éves kisfiam, vele nem voltam beteg terhesség alatt.
Nekem se hasznal nagyon.
Sos vízzel gargalitizaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!