Milyen a pocak alakja a nagy átlagban ha lányka és milyen, ha fiú nemű a bébike?
Figyelt kérdés
2007. dec. 13. 10:59
1/7 anonim válasza:
Elvileg (és bár nekem eddig bevállt, nem feltétlenül megbízható, mert sokaknál nem jött be)
Ha csípőre is hízol jobban, tehát "szélesedsz", akkor az kislány, ha csúcsosodik a poci, és inkább csak a poci nől más nem nagyon, akkor fiú...
De nem kell komolyan venni, mondom sokaknak nem jött be...
2/7 anonim válasza:
Ez egy égbekiáltóan primitív legenda, nem kell elhinni. A férjemmel titkoljuk a család előtt hogy fiunk lesz, mindenki kislányt jósola pocakomat látván.
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előző szólóhoz, ha hegyes a poci fiú, ha szélesebb vagy inkább akkor lány. Többeknek bejött az ismeretségi körömben, nálam is.
4/7 anonim válasza:
Bocsi, nekem a fiamat lánynak nézték, a lányomat fiúnak a hasam alakjából. Van esély, hogy bejön a jóslás, pont 50 %, nagyobbat nem lehet tévedni, mert vagy fiú lesz, vagy lány... A has formája alkati dolog, függ a méh tágulásától (pl hányadik gyerek), a lepény tapadási helyétől, stb. Lehet jósolgatni népi módszerekkel, csak bele ne éld magad! Jó babavárást!
5/7 anonim válasza:
Nekem előre meredő, szabályosan kerek, de csúcsos pocakom volt, semmit se híztam se csípőre és fenékre, és lányom lett. Ez szerintem abszolút genetikai, testi adottságoktól függ, és néha épp egybeesik a babonával...
7/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem a pocak alakjára nem lehet adni. Nekem csúcsos hegyes pocakom volt, a szülés napjáig mindenki azt mondta hogy fiam lesz 100%!!! És egy gyönyörű kicsi lányom lett!!! Erre nem igazán lehet adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!