Van itt valaki aki 4-5 hetes várandós?
Votlál már dokinál ? Fiút vagy lányt szeretnétek ? Milyen tüneteid vannak ?
Én ma 4 hét 4 napos vagyok elvileg , dokinál még nem voltam , majd 27én megyek .
Én 5 hetes 5 napos vagyok. Kedden megyek az orvosomhoz, azért ilyen korán mert már volt 1 vetélésem, plusz clexane szurit is kell használnom, és a pajzsmirigyemre is szedek gyógyszert. Szóval oda kell figyeljek nagyon.
Nekünk teljesen mindegy milyen nemű lesz de ha választanunk kellene akkor inkább kislányt szeretnénk. Első baba lenne úgyhogy nagyon várjuk.
Tüneteim: néha mindjárt megjön érzésem van, kissebb görcsök, gyakran hányingerem van , hidegrázás, fáradtság.
Neked vannak tüneteid?
5+6 hetes vagyok, 2 hét múlva megyek dokihoz. Már van egy 3 és fél éves lányom, Zorának hívják. Örülnék, ha a kistesó lány lenne, de az is jó lenne, ha fiú. Három gyereket szeretnék majd, de egyenlőre örülök, hogy 2 van/lesz. ☺️
Tüneteim nincsenek, az elsőnél sem voltak az elején, majd a 20. héttől derékfájás volt, de azon kívűl kb. semmi. Remélem hogy most is így lesz.
Szia! Pont egy idős terhesek vagyunk! Ciklus.hu nekem december 13ra számolja a szülést. (28napos ciklusaim vannak)
Nekem már van egy fiam, aki 2 éves. Elsőnek is fiút akartam és most is arra számítok.
Semmi tünetem sincs, viszont érzem a méhemet, hogy feszül, néha szurkál de nem vészes.
Első terhességet teljesen tünetmentesen átvészeltem, ha a pocakom nem nőtt volna simán meg is feledkezhettem volna róla.
Egyenlőre nem kértem időpontot, de majd 8. héten tervezek menni vizsgálatra.
Boldog babavárást kívánok!
Sziasztok ! Gratulalok nektek ! 😘
Masodik , nekem 2 gyermekem van egy fiú egy lány :)
Hármas , szuper , nekem is december 13! 😁
Tüneteim : enyhe gorcsolgetes , derekfajas , emelyges , egyszer hánytam és borzasztó almks vagyok szinte folyamatosan :)
Viszont tegnap volt egy kis halvany barna es rozsaszines folyasom , igy ma megyek dokihoz maganrendelesre . Remelem minden rendben lesz !
Dolgoztok ebben a virusos idoszakban igy koraterhesen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!