Várandós vagyok, de még nagyon az elején tartok. Ismerősök, kollégák előtt még titkolnám, de hogy?
Kedves Filthfan!
Köszönöm ezt a kommentet, biztos szükséges volt ezt megírnod, remélem jobb a lelkednek,hogy egy kismamát bántasz, így is van min aggódnom ,de tényleg köszönöm, és gratulálok ehhez a megnyilvánuláshoz. Remélem sosem tudod meg milyen érzés elveszteni egy babát, magyarázat ide vagy oda . ☺️ Főleg,hogy én nem azért vesztettem el a babát, mert neki baja volt, hanem ,mert van egy dns mutációm, NEKEM, nem a babával volt baj . De persze biztos ezt is tudtad, hiszen nincs ebben semmi hókuszpókusz .
Nem hiszem azt, hogyha nem mondom el senkinek akkor védettebb leszek , vagy akár a babám az lesz, de nem szeretnék erről beszélni senkivel, az első 3 hónapban legalábbis biztos nem. Szerintem ezt mindenki máshogy éli meg, és nem szükséges magyarázkodnom miatta . Ez az én döntésem. Arra vártam megoldást,hogy hogyan ne kelljen ennek kiderülnie, és még a többieket se bántsam meg .
Nem véletlenül titkolják az emberek az első trimeszterben a terhességet, pl azért mert ketten szeretnék megélni, örülni, mint mi, illetve benne van az is, hogy sajnos ilyenkor még bármi megtörténhet.
De kívánok neked több együttérzést, empátiát stb. Mert hidd el , amit írtál azt mindenki tudja, de azért nem kell a képébe vágni az embereknek. 😉🤚
Az értelmes kommentelőknek nagyon köszönöm, már tudom mit fogok mondani! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!