Ismertek olyat, aki nem tudta, hogy terhes?
Van egy sorozat, a Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Tényleg van ilyen?
Velem egyszer történt olyan, hogy egyik hétvégén találkoztam valakivel. Szűk ruha volt rajta akkor. Majd következő hétvégén már egy kisbabával jelent meg. Azóta is azon gondolkodom, hogy örökbe fogadták a gyereket vagy honnan lett neki, mert nem úgy nézet ki, aki mindjárt szül. (nem olyan ismertségünk volt, hogy odamenjek és megkérdezzem tőle)
De olyanról még nem hallottam, hogy valaki egyáltalán nem tud róla, hogy terhes, csak szülés során jött rá, hogy gyereke lesz.
Távoli családban volt egy kislány, mondjuk ő minden egyébben is elég felelőtlen, bár ez nem a kérdés része. :)
Szóval menzesze megmaradt, tünetei ugyan voltak, de nem olyan tipikusak. 6 hónapos terhes volt, mikor kórházba került kivizsgálásra anyuka támogatásával, azt hiszem, talán vakbélnek, gyomorfekélynek vagy egyéb bélrendszeri problémának hitték a dolgot.
Ott bukott ki, hogy egészen másról van szó.
Olyat tudok 2-t is, hogy 6. Hónapban jött rá.
Egyik esetben rutin rákszűréskor..
Másik esetben gyanús lett.. de azt hitte csak 8-10 hetes lehet..ppzi teszt
Dokinál koppanás
Viszont most január elején találkoztam egy csajjal..futó ismerős csak
Semmit nem láttam rajta.
Január végén megszült, azóta tudom, hogy időre.
Karácsonyi családi fotózás képe a facebookon.
Ennek kapcsán alaposan megnéztem.
Semmmmmi nem látszott rajt
Sógornőm.. 8 hónapos volt az első gyermeke mikor kibukott, hogy 5 hónapos terhes.
Ne kérdezd.. Mai napig nem világos nekem, hogy a jó istenbe nem vette észre, tudatosult benne. Elsősorban arra tudom fogni, hogy az a birka azt hitte ha szoptat akkor nem eshet teherbe.
Basszus, én ezt sosem értettem. Van egy kollégám, akinek a felesége egyszer csak hipp-hopp megszült, nem tudta, hogy terhes...jött be a srác dolgozni, és újságolta, hogy megszületett a kisfia, akiről azt se tudta, hogy van. Ráadásul negyedik (!!!) gyerek. Oké, hogy valaki nagy darab, és nem látszik rajta kívülről. Meg még azt is elfogadom, hogy van aki menstruál közben, és emiatt sem kapcsol. De könyörgöm, hát a MAGZATMOZGÁS??? Tök mindegy mekkora a nő, azt éreznie kell belülről, és baromira nem lehet bélmozgáshoz, vagy úgy akármi máshoz hasonlítani, pláne ha nem is első terhesség, tudnia kell, hogy milyen.
Én is túlsúlyos vagyok, bár nem olyan nagyon durván azért...de a 18. hét óta érzem mozogni a lányomat, most 30 hetes vagyok, és már sokszor kívülről is látszik, olyanokat hullámzik. A fiamnál ugyanez volt. Hogy a fészkes fenébe lehet ezt nem észrevenni? 🤨
Gondolom nem 50 kg-s nőkről derül ki későn a terhesség.
Ismerősöm mesélte, hogy anyukája 6 hónapos terhesen tudta meg, hogy megint terhes. Nagydarab volt, eleve nem volt rendszeres a menstruációja, bélmozgásnak gondolta a magzatmozgást.
Kolléganőm tudta, hogy terhes, mivel lombik volt neki. De mi akkor vettük észre, amikor 8 hónapos terhes volt. Eleve hatalmas volt a hasa, így fel se tűnt. Amikor észrevettük is inkább a hasa formája tűnt fel.
Én 158/52 kg-val nem sokáig tudtam titkolni.
Nekem is volt már olyan bélmozgásom, hogy hullámzott a hasam. :DD Gondolom ez is testalkattól függ, hogy kinek mennyire vannak előreesve vagy elnyomva a bélrendszer részei.
Szóval ilyen alapon simán megtörténhetne fordítva is, hogy egy észre nem vett terhességet bélmozgásnak vélek.
Szerencsére még nem voltam ilyen helyzetben, de el tudom képzelni, hogy vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!