Negatív a vércsoportom szülés után miért kell megkapjam a szurit? Egyszer volt abortuszom hogy miért ebbe kérlek ne menjünk bele ott is a végén kaptam hasonló szurit csak nem tudom a szuri nevét és h mire kaptam vki tud esetleg segíteni ezekben?
Ha terhes vagy fontos, hogy elmond.
Nem fognak rákérdezni miért volt, nekem nem egy ismerősöm esett át abortuszon, automatikusan veszélyesztetett terhesnek számított.
Muszáj, mert benne lesz a kiskönyvben is.
Okes.
De az injekció akkor amit kaptam abortusz műtét után az már nem fontos?
Olyan nincs, h meddig tart a szuri.
Én is B- vagyok. Első terhességem abortusz volt, automatikusan adták az antiD-t.
Második terhességnél, mikor megszületett a fiam, nem kaptam, mert a fiam 0- lett. Az anya szervezete csak akkor termeli azt az anyagot, ha a születendő gyermek + vércsoportú. A harmadik terhességemkor a fiam ugyancsak - lett, ekkor sem kaptam antiD-t. A negyedik terhességemkor sajnos meghalt a baba, missed ab lett. Ott kérdezték a vércsoportom és automatikusan adták a műtét után az injekciót, mert ilyenkor ugye nem tudják a baba vércsoportját.
Azt meg köteles vagy mondani, ha volt abortuszod, vagy akármilyen más műtéted. Nem ítélkeznek, de tudniuk kell.
Minden Rh- megkapja ezt az injektciót ilyen esetben, még hozzá azért hogy a következő terhességnél a tested ne próbálja meg megölni a babát ha az esetleg Rh+, ha nem kapod meg az injekciót a tested úgy kezeli a magzatot, mint egy virust és megpróbálja kiírtani
Egy Rh+ anya esetében ilyen azonban nem történik akkor sem ha gyerek negatív
Nem semmi..
Elmeselem majd orvosomnak biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!