Negatív a vércsoportom szülés után miért kell megkapjam a szurit? Egyszer volt abortuszom hogy miért ebbe kérlek ne menjünk bele ott is a végén kaptam hasonló szurit csak nem tudom a szuri nevét és h mire kaptam vki tud esetleg segíteni ezekben?
Köszönöm szépen elmondta a védőnőm.
Abortusznal is ilyesmit kaphatam szerintem ezt kaptam említsem meg ezt is az orvosomnak?
Az abortuszról amúgy is tudnia kellene az orvosodnak..
Egyébként sz ijekvió hatására az immunitás 1-2 hónap csak
Ez hülyeség kedves utolsó válaszoló.
A negatív vércsoport azt jelenti, hogy valami fehérje, ha jól tudom nincsen a véredben. Amivel amúgy semmi baj nincs, de a terhesség során elkezd a szervezet ellenanyagot termelni, első babánál, mire sikerülne neki, addigra megszülsz.
Mivel a szervezeted emlékezni fog a második babánál, hogy milyen ellenanyagot termelt, ezért kell az Anti-D, hogy ezt a folyamatot úgymond leállítsa, és ne lökje ki a babát.
Már magát az abortuszt is úgy veszi, a szervezeted mint egy szülést, még ha közel sem az, ezért kapsz utána is.
Nekem missed ab-m volt, ugyanúgy kaptam utána.
Értem oké.
Mondjam az orvosomnak volt abortuszom? Es hogy műtét után kaptam szurit fontos elmondanam 2eve volt
Az abortuszt mondani kell, de az anti-D nem fontos.
Missed ab után kaptam, akkor csak annyit mondtak, hogy ne felejsem el hogy megkaptam, ha majd egyszer kérdezik.
Pontosan nekem is ezt mondták 🤦♀️
Akkor még nem ertetem ezt de most már így értem h mire mondták.
Nem nagyon szeretném elmondani az abortuszt, meg így annyira nem is fontos akkor
En igen.
De ha nem fontos eza szuri akkor nem szeretném elmondani h 2eve ezelőtt abortuszom volt és műtét után nekem is ugyan ezt mondták mikor megkaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!