Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, hogy nem érem el...

Az normális, hogy nem érem el a nőgyógyászomat telefonon?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más nőgyógyász hogy áll ehhez, hogy rendelésen kívül beszéljünk, ezért vagyok kiváncsi. Eddig egyszer sikerült vele beszélnem, azóta volt egy-két próbálkozásom, de nem vette fel, nem hívott vissza. Így küldtem neki sms-t két ízben. Egyszer szerettem volna ha labort ajánl, másodszor magzati ekg-s szakemberre szerettem volna ajánlást. Nem válaszolt. Kinek milyen tapasztalata van? Érdemes lenne lecserélni? Személyesen persze figyelmesnek, lellkiismeretesnek tűnik a rendeléseken, de így nem érzem azt, hogy hosszú távon számíthatok rá.
2020. ápr. 7. 11:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
38%
Miért lenne egyes? ott voltál nála mikor írtál neki? Nem..nos akkor a munkaidején kívül hívtad, vagyis azon kívül hogy veled foglalkozzon. Ülj csak le te is az egyeseddel kérdező :-D
2020. ápr. 7. 16:41
 22/26 A kérdező kommentje:
Jó Isten, gyere le! Nyilván te is akkor hívsz mindenkit, amikor ott ülsz vele szemben. Fentebb már említettem, hogy a "rendelésen kívül" és a "rendelési időn kívül" az két külön fogalom.
2020. ápr. 7. 16:48
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Gondolj bele, ha minden kismamaja hívogatna mindenféle kérdéssel az orvosod, egész nap a telefonon kellene ülnie. Neki van ezer más dolga is. Nyugodj le, nekem az jön le, hogy nagyon tulparazod ezt az egészet, de majd utólag fogod ezt látni.
2020. ápr. 7. 23:13
 24/26 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, csak nem tudhatta, hogy miért hívom. Tehát lehetett volna valami komolyabb baj is, és nagy ívben tojik rám. Ez a bosszantó.
2020. ápr. 7. 23:17
 25/26 anonim ***** válasza:
75%
Választott dokinak azért perkálsz a szülés után is, hogy ha sürgős dolog van, rendelési időn kívül is elérd.
2020. ápr. 8. 19:47
 26/26 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ráadásul elég sokat perkálok...
2020. ápr. 8. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!