Az normális, hogy nem érem el a nőgyógyászomat telefonon?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más nőgyógyász hogy áll ehhez, hogy rendelésen kívül beszéljünk, ezért vagyok kiváncsi. Eddig egyszer sikerült vele beszélnem, azóta volt egy-két próbálkozásom, de nem vette fel, nem hívott vissza. Így küldtem neki sms-t két ízben. Egyszer szerettem volna ha labort ajánl, másodszor magzati ekg-s szakemberre szerettem volna ajánlást. Nem válaszolt. Kinek milyen tapasztalata van? Érdemes lenne lecserélni? Személyesen persze figyelmesnek, lellkiismeretesnek tűnik a rendeléseken, de így nem érzem azt, hogy hosszú távon számíthatok rá.2020. ápr. 7. 11:59
21/26 anonim válasza:
Miért lenne egyes? ott voltál nála mikor írtál neki? Nem..nos akkor a munkaidején kívül hívtad, vagyis azon kívül hogy veled foglalkozzon. Ülj csak le te is az egyeseddel kérdező :-D
22/26 A kérdező kommentje:
Jó Isten, gyere le! Nyilván te is akkor hívsz mindenkit, amikor ott ülsz vele szemben. Fentebb már említettem, hogy a "rendelésen kívül" és a "rendelési időn kívül" az két külön fogalom.
2020. ápr. 7. 16:48
23/26 anonim válasza:
Kedves kérdező! Gondolj bele, ha minden kismamaja hívogatna mindenféle kérdéssel az orvosod, egész nap a telefonon kellene ülnie. Neki van ezer más dolga is. Nyugodj le, nekem az jön le, hogy nagyon tulparazod ezt az egészet, de majd utólag fogod ezt látni.
24/26 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, csak nem tudhatta, hogy miért hívom. Tehát lehetett volna valami komolyabb baj is, és nagy ívben tojik rám. Ez a bosszantó.
2020. ápr. 7. 23:17
25/26 anonim válasza:
Választott dokinak azért perkálsz a szülés után is, hogy ha sürgős dolog van, rendelési időn kívül is elérd.
26/26 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ráadásul elég sokat perkálok...
2020. ápr. 8. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!