16+2 hkm vagyok. Hirtelen elkapott a brutális derék fájás, kb 10 percig tartott aztán el is múlt. Ez normalis? Dokit nem érem el 😞
Sajnos kedves kérdező itt nagyon sok megkeseredett,b..ko válaszoló akad. Holott epp azert jött letre az oldal hogy az ember kerdezzen. Lehet masnak hulyeseg a kerdes de aki kerdezi az az esetek tobbsegeben normalis valaszt szetetne.
Csak tudnam miert jarnak az ilyenek ezen az oldalon ha ennyire eleguk van a szerintük "hülye" kerdesekbol. Nem muszaj am válaszolni....
Szoval rá se ránts!! :))
Én is kb. ennyi idős kismama voltam, feküdtem az ágyon és tüsszentettem. Úgy belenyilalt, elől-hátul-mindenhol, azt hittem most fogok elvetélni. Percekig tartott és nagyon rossz volt. Szerintem a magnézium szedése a trükk. Te szedsz?
A kék MagneB6-ot ajánlotta nőgyógyászom, kb. 8. hónapig mindig vettem be, ha itt fájt, ott fájt, vagy csak fáradtabbnak éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!