Az normális, hogy nem érem el a nőgyógyászomat telefonon?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más nőgyógyász hogy áll ehhez, hogy rendelésen kívül beszéljünk, ezért vagyok kiváncsi. Eddig egyszer sikerült vele beszélnem, azóta volt egy-két próbálkozásom, de nem vette fel, nem hívott vissza. Így küldtem neki sms-t két ízben. Egyszer szerettem volna ha labort ajánl, másodszor magzati ekg-s szakemberre szerettem volna ajánlást. Nem válaszolt. Kinek milyen tapasztalata van? Érdemes lenne lecserélni? Személyesen persze figyelmesnek, lellkiismeretesnek tűnik a rendeléseken, de így nem érzem azt, hogy hosszú távon számíthatok rá.2020. ápr. 7. 11:59
11/26 anonim válasza:
Én megkérdeztem a dokimtól, hogy mikor milyen módon kereshetem. Ő elmondta, hogy csak telefonon hívjam ha van vlmi kérdésem délutánonként 13-15:00 között. Elmondta, h. azért ekkor, mert az ezeken kívül eső időkben a kórházban ambuláns rendelést tart v. ügyel v. magánrendelése van. Ezért olyankor nem nagyon tudja felvenni. Ha sürgős persze megpróbálhatom. Nekem megvan az asszisztens száma is, volt hogy receptért őt hívtam, de a védőnőm is tud sok mindenben tanácsot adni.
12/26 A kérdező kommentje:
Ok, igaz, de először lebeszélt a laboromról, csak aztán annyiba maradt, és eleve én kérdeztem rá, hogy most akkor miért is nem kell nekem a labor, és erre mondta, hogy jaaa, de kell, kell, persze. Igen, valóban rendelésen szoktam megkérdezni mindent, de van bőven más kérdés is, ami miatt ezt már elfelejtettem. És igen, megvárom a következő rendelést a kérdéseimmel pl. Étkezések, mi normális, mi nem, vitaminok stb. , csak a vizsgálatok ugye időhöz vannak kötve, tehát a következő rendelés már túl késő lenne. Így is egy ekg időpont nem megy azonnal. Első terhességem, tehát nyilván kismillió kérdés összegyűlik egy hónap alatt, és nem mindenre ad választ az internet. De könyörgöm, ne mondjátok már, hogy zaklattam, mert intéztem felé 2db sms-t a 4 hónap alatt.
2020. ápr. 7. 14:16
13/26 anonim válasza:
Az étkezésekről, vitaminokról a védőnő is tud hasznos dolgokat mondani. Szerintem őt is érdemes lenne felkeresni.
14/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de arról már kiokosítottam magam😊
2020. ápr. 7. 15:06
15/26 anonim válasza:
Amúgy nálatok nem úgy van, h. automatikusan kapsz időpontot laborra, genetikaira, ekg-ra? Szegeden így van. Nem neked kell vadászni a helyet v. időpontot, hanem pl. a 12 hetes genetikai után rögtön kaptam a kezembe a beutalót és időpontot a 20 hetesre. Meg a terhesgondozáson szintén így volt a laborral. Bár gondolom, van, aki ettől függetlenül mindent magánban intéz.
16/26 A kérdező kommentje:
Itt nem, bár már magánba járok, legelőször sztk-ban voltam és ott is csak beutalót kaptam és nekem kellett időpontot kérni. A magánba szintén.
2020. ápr. 7. 15:46
17/26 anonim válasza:
Kérdező, te szereted ha munkaidőn kívül zaklatnak a munkahelyedről?
18/26 A kérdező kommentje:
Szövegértés: Ülj le, egyes!
2020. ápr. 7. 16:02
19/26 anonim válasza:
Szerintem nem normális, én mindig elértem, 2x kellett hívnom. Az egyik ráadásul szombat volt, magas toxémia kockázat mellett fehérje volt a vizeletemben, másnap ügyeletes volt és azonnal csekkolt.
Ha nem bízol benne, keress mást.
20/26 A kérdező kommentje:
Hát igen, mivel az sms-t megelőzően hívtam kétszer, így még nem tudhatta, hogy miért keresem. Lehetett volna életbevágó is, vagy bármi sürgős dolog és mégsem hívott vissza.
2020. ápr. 7. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!