Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmegy a baba vagy sem?

Elmegy a baba vagy sem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Február 24-én mensiztem utoljára,múlt heten vettem egy tesztet ami pozitív lett! Tegnap délután barna folyasom volt be is mentem nőgyógyászomhoz aki felírta a Progesteront,Rutascorbint illetve egy vérzés csillapítót és a Femibiont.. ma szinte rendesen menstrualok. Tegnap 3mm petezsakot mutatott,rendesen méhen belül..nagyon felek hogy elveszitem....:( szerintetek? Agynyugalmat javasolt illetve ne emelgessek...:( Szerintetek aki volt már így mit tud javasolni ? Jövő heten szerdán kell menni ismét ...

2020. ápr. 7. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező; azonnal orvos, ez nem igazán biztató jel.
2020. ápr. 7. 11:41
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Valszeg elmegy, korához képest kicsi is, vérzel is... Sajnálom.
2020. ápr. 7. 13:04
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem elmegy sajnos. De a dokit nem kene felhivni? Tudom voltal nala de megis. Hisz ez komolyabb, mint a barnazas. Nekem igy ment el sajnos.
2020. ápr. 7. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem lehet tudni. 9. héten baromira véreztem progi mellett, mégis minden oké volt a babával. Előtte pedig volt egy elhalt terhességem, ahol pedig nem volt barnázás sem.
2020. ápr. 7. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Lehet hematóma is.. Nem biztos, hogy vetélés!

Jó lenne ha szólnál a dokinak!

Drukkolok

2020. ápr. 7. 17:49
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

A baj akkor van ha a heamatoma es a petezsak tul kozel van egymashoz es a terhesseg korai. Ilyenkor az urulo veromleny korbeoleli a kicsi petezsakot es verzessel tavozik.

Csak annyit tudsz tenni h tolod a felirt bogyokat es pihensz. Nekem 2x volt veromleny a 6.heten de csak barnazas volt es "kifekudtem", megmaradtak. Szoval remeny mindig van! Kitartas!

2020. ápr. 7. 17:52
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nemtudom,hogy mi lesz doki szerint a tegnapi kenetvètel illetve,hogy megnyomkodott,és nyálkahártya darabok távoztak :( de ezt nem tudja majd csak szerdán megnezni :( ISTENHEZ KONYORGOK HOGY NE VEGYE EL..másik dolog kicsit gorcsolok mensi szeru s dolog szóval lehet,hogy el is ment :(
2020. ápr. 7. 19:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben azonnal be mennek az ugyeletre higy nezzenek rad.
2020. ápr. 7. 20:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kèrdező!

Voltál dokinál?

2020. ápr. 9. 10:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerdán kell menni,folyamatosan menstrualok,szerdán le írom mi lett végül
2020. ápr. 10. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!