Elmegy a baba vagy sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Február 24-én mensiztem utoljára,múlt heten vettem egy tesztet ami pozitív lett! Tegnap délután barna folyasom volt be is mentem nőgyógyászomhoz aki felírta a Progesteront,Rutascorbint illetve egy vérzés csillapítót és a Femibiont.. ma szinte rendesen menstrualok. Tegnap 3mm petezsakot mutatott,rendesen méhen belül..nagyon felek hogy elveszitem....:( szerintetek? Agynyugalmat javasolt illetve ne emelgessek...:( Szerintetek aki volt már így mit tud javasolni ? Jövő heten szerdán kell menni ismét ...2020. ápr. 7. 10:35
1/12 anonim válasza:
Kérdező; azonnal orvos, ez nem igazán biztató jel.
2/12 anonim válasza:
Valszeg elmegy, korához képest kicsi is, vérzel is... Sajnálom.
3/12 anonim válasza:
Szerintem elmegy sajnos. De a dokit nem kene felhivni? Tudom voltal nala de megis. Hisz ez komolyabb, mint a barnazas. Nekem igy ment el sajnos.
4/12 anonim válasza:
Nem lehet tudni. 9. héten baromira véreztem progi mellett, mégis minden oké volt a babával. Előtte pedig volt egy elhalt terhességem, ahol pedig nem volt barnázás sem.
5/12 anonim válasza:
Lehet hematóma is.. Nem biztos, hogy vetélés!
Jó lenne ha szólnál a dokinak!
Drukkolok
6/12 anonim válasza:
A baj akkor van ha a heamatoma es a petezsak tul kozel van egymashoz es a terhesseg korai. Ilyenkor az urulo veromleny korbeoleli a kicsi petezsakot es verzessel tavozik.
Csak annyit tudsz tenni h tolod a felirt bogyokat es pihensz. Nekem 2x volt veromleny a 6.heten de csak barnazas volt es "kifekudtem", megmaradtak. Szoval remeny mindig van! Kitartas!
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nemtudom,hogy mi lesz doki szerint a tegnapi kenetvètel illetve,hogy megnyomkodott,és nyálkahártya darabok távoztak :( de ezt nem tudja majd csak szerdán megnezni :( ISTENHEZ KONYORGOK HOGY NE VEGYE EL..másik dolog kicsit gorcsolok mensi szeru s dolog szóval lehet,hogy el is ment :(
2020. ápr. 7. 19:01
8/12 anonim válasza:
En a helyedben azonnal be mennek az ugyeletre higy nezzenek rad.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerdán kell menni,folyamatosan menstrualok,szerdán le írom mi lett végül
2020. ápr. 10. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!