Lehet elmegy a baba?
Egyenlore nincs verzes. Az is lehet hogy nem fejlodott tovabb es kezd esni a hormon szint. Es majd megjon. De az is lehet hogy nincs is semmi gond.
A tunetek amugy meg altalaban jonnek es mennek. Hullamzo.
Nekem pl abszolut nem volt semmi csak nem jott meg.
Igen ennyire halvány lett ☹️
Már semmi esély ugye?
Más típusú tesztet nem próbáltál?
Én is jártam úgy,hogy a nem várt napján este elég erős pozitív tesztjeim lettek, rá egy hétre meg full negatívat teszteltem reggel(ugyanazzal a típussal amivel szép pozitív tesztjeim voltak), sírva hozattam másféle digitális tesztet a párommal ami pozitív lett ugyan, de az is jóval halványabb,mint az egy héttel azelőtti.Utána nem is mertem többet tesztelni, pár hét múlva viszont már dobogott a szíve uh-n és most lesz 1 éves a lányom.Azóta se tudom mi volt, de valahol olvastam,hogy ilyenkor még ingadozhat a hcg szint.
De tény,hogy általában nem jelentenek jót a halványuló tesztek. :( Drukkolok,hogy rendben legyen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!