Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyire normális...

Szerintetek mennyire normális ez terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Már napok óta rosszul alszom, sőt inkább csak szenvedek. A gyomorsavam az egekben délutántól, hiába csináltam eddig bármit (Rennie, szódabikarbóna, tej)

Tegnap este a hasam is nagyon feszült ha lefeküdtem 2 perc múlva szinte éreztem hogy vmi folyik vissza a nyelőcsövemen annyira fenn volt a savam. Forgolódtam, sehogy sem tudtam aludni.

Ma így nagyon fáradt voltam, fejem fájt, lefeküdni a sav miatt esélytelen.plusz vab egy 3 évesem is itthon. Délelőtt éreztem hogy olyan mintha nem kapnék levegőt szorítja valami a mellkasom, csináltam egy vérnyomás merést mert nekem a terhesség elején nagyon alacsony volt. Az rendben volt most 111/70. De a pulzusom 107, kövi mérésnél 105 volt. A pocim feszül, érzem hogy ide ida mozog a pici.

Szedek elegendő magnéziumot terhes vitamint. De napok óta nagyon diszkomfort érzésem van a hasam miatt.

A dokim még nem tudtam elérni, de délután hívom nost valami megbeszélés volt neki. Viszont a jelenlegi helyzetben nem gondolom hogy ez miatt megvizsgálnak.

Vmi tipp mit tehetnék? Másnak is van/volt ilyen?

29 hetes vagyok, vékony testalkatú, elöl tapadt meg

2. terhesség, de az elsőnél nem volt semmi ilyen bajom.

Köszönöm!

2020. ápr. 2. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A pulzus elég magas.A sav az normális,nekem is rengeteg volt.Napi 2 l.tejet megittam.Aztán nem bírtam tovább,a dokival írattam fel ludeát és az hatott.A melkas szorítás is a savad miatt van szerintem.
2020. ápr. 2. 13:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló volt nekem is a 30. hét környékén. Kicsit rendeződött a dolog egyébként. Nekem inkább a forgolódás, és álmatlanság volt a gond. Egyébként tegyél a hátad mögé párnákat, és kb ülve aludj ha sok a savad.
2020. ápr. 2. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Savra írass ludea-t az elég jó.

De azért a pulzus az nem jó hogy ilyen magas.

2020. ápr. 2. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy az alacsony vérnyomás-magas pulzus lehet csak simán dehidratáltság következménye. Iszol eleget?
2020. ápr. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!