Ez normális, vagy ilyenkor mit kell csinálni?
Én is nagyon rosszul voltam, igaz nálam a 6. héten kezdődött, a fejfájás a 20. héten, oka is volt, egy terhességtől független betegség, de maga a terhesség is okoz rengeteg fura tünetet, beszélj a nödokival szerintem. Bár:
Fejfájás terhesen sok nőnek van.
Nehéz légzés nekem is volt, leginkább fekve.
Hideg, melegérzet is megbolondul terhesen.
Hányinger nekem végig alap volt.
Naponta többszáz eþberrel találnozok a munkámban, úgyhogy lehet simán, hogy elkaptam, igaz figyelek a kézmosásra nagyon, meg tartom az emberektől a távolságot.
Felhívtam az ügyeletet és azt mondták, hogy menjek be a biztonság kedvéért.
Nekem ugyanezek voltak, mínusz a hányinger.
Az orvos azt mondta, hogy ekörül történik meg az, hogy a sárgatesttől a méhlepény teljesen átveszi a progeszteron termelését, és, mint minden átadás-átvételnél, itt sem szokott teljesen zökkenőmentes lenni a dolog. A tünetek, amelyeket felsorolsz, a hormonszint ingadozásától vannak. Amikor stabilizálódik a helyzet és a méhlepény teljesen átveszi a hormontermelést, enyhülnek majd ezek a tünetek. Kitartás! 13 hkm
Szia! Nekem is tegnap óta fáj a fejem rettenetesen. A kismama csoportban is többen írták, szóval szerintem a front lehet a hàttérben. Gyógyszert nem veszek be, de wick kenőccsel kenem a halántékomat és vizesruházom a tarkómat, homlokomat. Kitartást neked!
20hkm
Szia!
Nekem is teljesen ugyanez van. 12hetes múltam csütörtökön, tegnap óta olyan rossz a kozerzetem...
Hanyingerem volt egész nap, aztán most este vissza is küldte a vacsorát... állandóan fázok. Kb két napja nekem is égett az arcom.
Lehet hogy a méhlepény most indul be.
Nagyon remelem hogy hamarosan jobb lesz mert már szeretném megetetni a kis pöttömöt rendesen ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!