Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy görcsölgetek?

Kleyo kérdése:

Normális, hogy görcsölgetek?

Figyelt kérdés

Terhességi tesztem pozitív elvileg(nagyon halvány pozitívot jelző vonal)

Holnap kellene megjönnie, persze nehéz meghatározni, mert legutóbb 24 napos volt a ciklusom 32 helyett. Napközben görcsölgetek mintha meg akarna jönni, de émelygek is, de nem minden nap. Pénteken kezdődött, és ma már nem volt jellemző. Szóval most már igazán nem tudom...Viszont semmilyen ételt nem kívánok. A méhszalagok ilyenkor már elkezdenek nyúlni? Vagy mástól van a görcs? Ilyen halovány pozitív teszt után mennyi idő múlva érdemes újra tesztelnem?

2020. márc. 9. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Normális jelenség, míg nincs vérzés, pecsételés. Szedj magnéziumot, 2 naponta duplázódik a hcg, erősebbnek kellene lennie a tesztnek.

Halkan gratulálok! ☺️🍀

2020. márc. 9. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :) korábban nekem a vérzést egy nap barnázás előzte meg. Most semmi pecsételés. Duplázódik? Szuper akkor négy nap múlva elég határozott eredményt kaphatok :) Köszönöm :)
2020. márc. 9. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!