Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez azért nem túl gyakori,...

Ez azért nem túl gyakori, ugye? Itt olvastam egy hozzászólásban, hogy sajnos egy kismama a 12. heti uh-n szembesült azzal, hogy a babája felszívódott! Semmi jele nem volt!

Figyelt kérdés
Nekem a következő vizsgálatom a nyaki redő vizsgálat, annyira bennem van ez a komment, hogy félek nehogy én is járjak! Most vagyok a 11 hétben, és kezdenek elmúlni a jeleim. Csak a hasam feszít ritkán! Már a mellem sem fáj, nem is nő, nem akar a bimbó sem besötétedni, a rosszulléteim is elhalványultak. Olyan mintha nem is lennék kismama..:( Nagyon remélem, h nincs baj!!!
2010. júl. 26. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
A 12. hétig sok minden történhet, de ne izgulj, veled nem lesz semmi baj. nekem sem voltak klasszikus tüneteim, szóval emiatt tényleg ne izgulj. ha ettől tényleg ideges vagy, akkor inkább menj el a dokidhoz és nézesd meg.
2010. júl. 26. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor járnál al egjobban, ha nem olvasgatnál itt ilyeneket. Vegyél inkább babás újságokat, ott nem rémísztegnek, és felejted el az ilyen oldalakat.
2010. júl. 26. 12:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van.... Tiszta hülye vagyok!!!
2010. júl. 26. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Még később lehetnek tüneteid,sőTvisszajöhetnek még endesen,és társulhatnak mással is!

Ha elmúlik a tüneted,akkor azzal nincs gond!Hidd el!

Vannak kismamik akiknek a 12.hétre teljesen elmúlnnak a terhességi tünetei.(már ha voltak)

Olvass mást,menyjél sétálni,süssél finomat,nézz vígjátékot,fejts keresztrejtvényt,stb...

23+6 h km

2010. júl. 26. 13:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is nagyon aggódtam emiatt, de ne félj, nem lesz semmi baj! Nekem a 10. hétben múltak el a tüneteim (erre az orvos csak azt mondta, hogy örüljek neki), persze aztán megint előjöttek. Ez semmit nem jelent.

Szerintem nincs olyan hogy "felszívódik" egy baba. Max. elhalni tud. Persze nagyon ritkán. Majd meglátod, a te babád ott van, és egészséges! :-))

2010. júl. 26. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Na ilyen nincs,hogy a 12 héten felszívódik egy embrió.Elhal,aztán tüneteket okoz a méhben,vérzés,görcs,barnázás.Szóval észrevétlenül egy ekkora terhesség nem tűnik el.Ne higyj el mindent amit itt olvasol!

Örülj neki,hogy egyenlőre panaszmentes kismama vagy.Hidd el,jönnek majd sokkal rosszabb tünetek is,mint a hányinger,pocakfeszülés.De lehet te ilyen tünetmentes maradsz,szerencsés vagy:))

31 hetes km.

2010. júl. 26. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Na, én pont ugyanilyen parázós voltam. Elolvastam minden "okosságot" az interneten (a dokim már a végén eltiltott tőle), és kezdtem magamon felfedezni a tüneteket, amiket előtte olvastam :-) Amúgy ha ez megnyugtat, nekem a 10. héttől mintha elvágták volna, se mellfeszülés, se hányinger, semmi. És nem is jött vissza. A terhességem utolsó trimeszterében éreztem csak igazán jól magam. Szép napot és jó babavárást! 8 hónapos kisfiú anyukája.
2010. júl. 26. 15:39
 8/8 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok!!! Köszönöm szépen!! Nem tehetek rola, annyira szeretném Őt!!! Olyan sokat vártam!!!

Mindenkinek sok boldogságot a csemetéhez!!!!

2010. júl. 26. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!