Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is kevesebbet mozog a...

Másnak is kevesebbet mozog a babája, hogy bejött a hidegfront? 30+2 hetes km

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor indul be:)megnem áll egésznap....(37h)
2010. júl. 26. 10:12
 2/7 anonim ***** válasza:

28+6 hetes vagyok, és igen sokkal kevesebbet mozog! ÉS nem is ugy mozog, gyengébben! Sajnos...hát érzékenyek!

Minden jót

2010. júl. 26. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen az én babókám is nagyon érzékeny.Mikor olyan 19-20 hetes lehettem,akkor volt az a szeles esős idő,szegénykém akkorákat fejelt,ugrottam az ágyon vele együtt.

Most meg inkább nyugodtabb.

2010. júl. 26. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia én 35 hetes vagyok. Nekem általában pont a hűvösre indul be gondolom azért mert ilyenkor én is jobban érzem magam. Amíg tartott a kánikula sokkal többet volt csendben most viszont teljesen fel van pörögve. Mindenhol kezek és lábak nyomata látszik a pocakon:):)
2010. júl. 26. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia. én is 30 hetes vagyok. és ugyanugy mint az elottem válaszolo, az én picim is inkább a huvoset szereti. a nagy melegekben o is inkább pihent, sokkal ritkábban éreztem, most viszont, ahogy csak tud rug kaáp. stb, most is majd szétt rugja az oldalam :) ugy hogy hadd pihenni a kis drágádat!!!
2010. júl. 26. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozok, az én babám is akkor volt "csendben", mikor meleg volt. Most meg sem áll.
2010. júl. 26. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem tegnap majdnem kiugrott a pocakomból, annyira ficánkolt, ma viszont meglehetősen lusta. Eddig.

34 hetes km

2010. júl. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!