Mért nem érzem többször a mozgását?
Figyelt kérdés
17+5 hetes vagyok, de már 15. hét óta 1 héten kb. 3-4x érzek ilyen hullámzást az alhasamnál, de csak akkor ha valamelyik oldalamon fekszek. Pár napja olyat is éreztem, eddig 2x, mintha már pl. rúgott volna, de nagyon enyhén még a kezemmel is éreztem, de a nap folyamán többször nem szoktam érezni. Néha szívhangfigyelővel megszoktam hallgatni, olyankor hallom, hogy mocorog. Mellsőfali, lehet ezért érzem olyan ritkán?2020. márc. 24. 14:01
1/6 anonim válasza:
Még nagyon sok helye van lötyögni odabent :) majd megnő rendesen és kitölti a méhed na akkor majd a bordádat is lerúgja.
2/6 A kérdező kommentje:
Első terhességem így nem nagyon tudom, hogy mikor hányszor kell érezni, de mondta az orvos, hogy majd valószínűleg később fogom érezni, mert hogy mellsőfali. Én nagyon várom, hogy érezzem a rugdosásait, hiába lesznek fájdalmasak. :D
2020. márc. 24. 14:24
3/6 anonim válasza:
Igen ilyenkor még nem kell mindig érezni. Nagyon klassz dolog amikor beindul és püföl :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2020. márc. 24. 15:08
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj, még korai, hogy rendesen érzed a mozgását. Én a 20. héttől éreztem először. Nekem is mellső fali volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Akörül várom ilyen 19-20. héten, hogy érezzem. :)
2020. márc. 24. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!