Ti mikor éreztétek erősen, és naponta többször a baba mozgását?
Én sem éreztem soha olyan brutálisan erős rugdosást mint amiről egyesek tényleg beszámoltak. Ez szerintem a baba természetétől is függ, mert vannak nyugisabbak, vannak olyanok akik izgágák, de amúgy a 28-30 hétben még bőven neki helye, ezért sem érzed olyan intenzívnek a mocorgást. Nekem talán a 35-37 hét között volt az, hogy gyakran és sokat éreztem ficeregni, utána pedig már kevés volt a helye és csak épphogy mozdulgatott. Ennek ellenére egészséges, erős kislány lett belőle, már egy éves múlt.
A 10 mozgásba bármi beleszámít, amit csinál te pedig érzed! :)
Szia!
Én sem éreztem azt a kimondottan "ki rúgja a ház oldalát" érzést:)
Persze volt olyan,hogy Na most aztán szépet belerúgott ide-oda,de összességében a kislányom sosem volt az a nagy rugdosós fajta,mindig inkább csak fészkelődött,ide dugta a popsit meg oda:)
Ami nekem kellemetlen volt az az,hogy a májamba nyomta a talpát és emiatt kicsit nehéz volt az ülés,forgolódás ülve:)
A hasam nekem is hullámzott,ha ültem kinyomta magát stb..
Nekem is mellső fali volt a lepény.
A 10 mozgást nekem is mondták,de nem igen tudtam számolni mert én folyamatosan éreztem őt mozogni, "úszkálni a pocakomban" :D
Egyébként én olyan 28-30 hetesen éreztem már minden egyes nap szinte minden percében mozogni.
És ami érdekes,hogy este meg nem.. Mintha tudta volna azt,hogy na eljött az este alszok én is anyuval egyet:)
És még érdekesebb,hogy mióta megszületett "lassan 5hónapja" végig alussza az éjszakát:) 8kor letesszük és reggel 7 fél 8 is alszik is:)
Na jó hosszú lett:) Lényeg az hogy én sem éreztem azt amit sokan írnak,hogy ezt lerúg meg azt.. inkább csak fészkelődést:) De nyugi nincs semmi gond:)
Valószínűleg lesz még olyan, amikor visszakívánod ezt a "fészkelődést", de persze minden baba más. Most még nagy helye van ahhoz, hogy ne okozzon akkora fájdalmat.
Az én gyerkőcöm - amellett, hogy nagy baba volt - estére lett a legaktívabb, mikor lefeküdtem. Sokszor addig macerált, míg át nem fordultam a másik oldalamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!