Árt a babának vagy nekem a "sok" mobiltelefonálás?
Úgy látszik sokat aggódsz, ami nem jó neked sem és a babának sem.
Ha izgulsz, használd kevesebbet, vagy használj hadsetet.
De nem kimutatott, hogy árt, ne izgulj.
Modern világban élünk...
Nos,akkor most nézzük mérési eredményeket. Mérnök hallgató vagyok, és az egyik órán bemértünk néhány telefont. A műszeren az állt,h a hármas érték az nem káros még az egészségre.200nál akad ki a műszer.A ma forgtalomban lévő telefonok 95%ánál kiakadt a műszer,ha közvetlenül melléje tettük a telefont.Fél méterről ez olyan 100as érték körül mozgott,és sokak értéke nem nagyon csökkent az egészségre káros határ alá egy méterről sem.
Azok a telefonok nem akasztják ki,amik nagyon drágák és nagyon modernek.Egyik srácnak volt ilyen,de nem akarta megmondani,h mennyibe kerül.
Mióta ezt tudom,próbálom a telefonomat legalább fél méterre helyezni a pocimtól,de az én értékeim lényegesen jobbak voltak,nem akasztotta ki a műszert egyik esetben sem.Viszont ő is az egészségre káros érték fölött volt.
H a babára mindez hogyan hat, tényleg nem bizonyított,de ha agykárosító hatása van egy kifejlett szervezetre,akkor biztos ő sem szereti.Neked kell megoldást találni.Egy tipp:fémszálas textíliával le lehet árnyékolni,h ilyet hol kapsz?Nem tudom...
Nyugi, ha ezek mind káros hatással lennének egy magzatkára, akkor nekem kb. egy Quasimodot kellett volna szülnöm.
Ugyanis egész nap a laptop előtt kuksoltam (dolgoztam, neteztem)és még volt, hogy órákat beszéltem a húgommal mobilon.
Szerencsére teljesen egészséges a kicsilányom, már 4 hónapos lesz hó végén. Egészségesen fejlődik, teljesen normális idegrendszerrel.
Nem lesz semmi baj, ne izgulj!
Gratula a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!