Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árt a babának vagy nekem a...

Árt a babának vagy nekem a "sok" mobiltelefonálás?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még nem kimutatott, de elkezdtem aggódni... (ezen is :-))
2007. dec. 12. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik sokat aggódsz, ami nem jó neked sem és a babának sem.

Ha izgulsz, használd kevesebbet, vagy használj hadsetet.

De nem kimutatott, hogy árt, ne izgulj.

Modern világban élünk...

2007. dec. 12. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nos,akkor most nézzük mérési eredményeket. Mérnök hallgató vagyok, és az egyik órán bemértünk néhány telefont. A műszeren az állt,h a hármas érték az nem káros még az egészségre.200nál akad ki a műszer.A ma forgtalomban lévő telefonok 95%ánál kiakadt a műszer,ha közvetlenül melléje tettük a telefont.Fél méterről ez olyan 100as érték körül mozgott,és sokak értéke nem nagyon csökkent az egészségre káros határ alá egy méterről sem.

Azok a telefonok nem akasztják ki,amik nagyon drágák és nagyon modernek.Egyik srácnak volt ilyen,de nem akarta megmondani,h mennyibe kerül.

Mióta ezt tudom,próbálom a telefonomat legalább fél méterre helyezni a pocimtól,de az én értékeim lényegesen jobbak voltak,nem akasztotta ki a műszert egyik esetben sem.Viszont ő is az egészségre káros érték fölött volt.

H a babára mindez hogyan hat, tényleg nem bizonyított,de ha agykárosító hatása van egy kifejlett szervezetre,akkor biztos ő sem szereti.Neked kell megoldást találni.Egy tipp:fémszálas textíliával le lehet árnyékolni,h ilyet hol kapsz?Nem tudom...

2007. dec. 12. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj. Ha ártana, nagyon sok sérült baba születne. Azért a biztonság kedvéért (lsd fent) ne tedd a hasadhoz, nadrágzsebbe. És ugyanígy ne állj a bekapcsolt mikró elé és ne ülj a monitor előtt és még sorolhatnám... Jó és nyugodt babavárást!
2007. dec. 12. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, ha ezek mind káros hatással lennének egy magzatkára, akkor nekem kb. egy Quasimodot kellett volna szülnöm.

Ugyanis egész nap a laptop előtt kuksoltam (dolgoztam, neteztem)és még volt, hogy órákat beszéltem a húgommal mobilon.

Szerencsére teljesen egészséges a kicsilányom, már 4 hónapos lesz hó végén. Egészségesen fejlődik, teljesen normális idegrendszerrel.

Nem lesz semmi baj, ne izgulj!

Gratula a babához.

2007. dec. 14. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!