Mennyi esélyem lehet kihúzni még 2 hónapig? Nyugtassatok meg!
Arabin pesszárium, cerclage műtét, progeszteron szedése nem vetődött fel?
Én arabinnal, progeszteronnal 35.hétig vittem hármas ikreket korábban műtött méhnyakkal. Akkor sem a méhszáj miatt születtek meg. Koraszülöttes csoportban van most egy anyuka, 26 hetesen rövidült, kinyílt a méhnyak és elvitte 38.hétig a terhesseget.
3-as ha nem értesz hozzá, akkor miért szólsz bele?
Nem tudom lehet-e neked, de ennél kevesebb komplikáció mellett Kegel gyakorlatokkal a 2110 méhszáj visszaállt 3000-re...
Nem hiszem, hogy szülész-nőgxógyász szakorvosjelöltként nem értek hozzá.
A cervix nem záródik vissza a terhesség alatt, ha egyszer már kinyílt. De azt hisztek, amit akartok.
Én felpuhult és enyhén megrövidült méhszáj miatt kaptam kezelést.Kinyílva nekem nem volt szerencsére.2 adag szteroidinjekciót kaptam és hetekig szedtem progeszteront.Emellett nagy dózisban kellett magnéziumot is szedni, a görcsökre.Közben kb 6 hetet kellett feküdni is.
Nekem vagy hatottak, vagy amúgy sem nyílt volna ki (ezt senki sem tudja megmondani),minden esetre most 38 hetes vagyok, és még mindig bent van a baba.Vedd komolyan a fekvést, tartsd be amit mondanak...mást nem tudsz tenni szerintem.Tényleg csak wc-re menj ki meg napi 1x zuhany,ne csinálj semmit ha nem muszáj és együtt laksz valakivel, aki pl kaját hoz neked.Azt mondták még nekem, hogy ne is csak félig üljek a kanapén, feküdjek tényleg, hogy ne legyen nyomás a méhszájon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!