Nagyon ideges voltam ma több ok miatt is, régen nagy dohányos voltam, abbahagytam a terhességem 10-11. hetében de ma annyira ideges vagyok hogy kisértésbe estem és rágyújtottam mait 3slukk után elnyomtam. Ugye ennyivel nem ártottam még a babának?
Szia!!Próbálj meg ne idegeskedni,mert azzal többet ártasz. 3 slukk cigitől nem lesz baja a babónak.
Minden jót.12 heteske
Nem lesz semmi baj! Passzív dohányzásal is bejut ennyi, ha füstös helyen vagy, az ellen nem tehetsz semmit.
Nyugodj meg, és otthon ne tarts cigit!De gondolom nem is esett jól az a 3 slukk!:-)
Boldog babavárást: 36 hetes kismama
Ennyivel még nem ártasz a babódnak.Többször ne legyen mert abból már lehet baja a babódnak.
Boldog Baba várást!
27 heteske
Én is rögtön leraktam a cigit, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok. Azóta a szagától is rosszul vagyok...de sajnos a passzív dohányzás ellen nem tudunk mit tenni. Megyek az utcán és az előttem haladó emberke vígan dohányzik. Ez ugyanolyan ártalmas, minthogy elszívtál 3 slukkot.
Ne aggódj,ennyitől nem lesz bajotok:)
És mivel már ennyitől lelkiismeret-furdalásod van (nagyon helyesen), akkor nem kell attól tartani, hogy újra megteszed.;)
További boldog babavárást és jó egészséget Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!