Volt valakinél hasonló? Milett? Baba vagy mensi?
Figyelt kérdés
Sziasztok 4 nap van nem vártig eddig mindig mensi előtt 1 héttel derekam fájdogál, alhasam erősen, hányinger, de most azon kivül hogy 5 percig érzen az alhasam utána el múlik meg a melleim kicsit fájnak semmi más nincs. Akarunk babát! Volt valaki hasonlóan? Persze még megjőhet tudom :) bántó rossz komenteket nen kérek köszönöm szépen2020. márc. 21. 11:38
11/21 A kérdező kommentje:
Nem jött meg semmi tünetem
2020. márc. 25. 09:40
12/21 A kérdező kommentje:
Izgulok nagyon
2020. márc. 25. 10:18
14/21 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem még várok vasárnapig hátha csak késik:) bizom benne hogy nem jőn meg 1 napja késik
2020. márc. 26. 07:34
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2020. márc. 26. 14:09
17/21 A kérdező kommentje:
Alhasba egy kissebb feszülést érzek kb 2 órája
2020. márc. 26. 14:48
19/21 A kérdező kommentje:
Na reggelre megjött :) köszönöm gogy drukkoltál nekem
2020. márc. 27. 06:07
20/21 anonim válasza:
Sajnálom! Tudom nem jó érzés! Mi is próbálkozunk egy jó ideje, ráadásul nekem PCO-m is van.. De igyekszünk nem rá feszülni. Bár lásd a jót a rosszban, a vírus idején lehet nem is baj. Nem tudjuk mivel járhat ez, még nagyon új ez az egész, kitudja hogy hatna ki a babára. 3 napja nekem is megjött, rossz érzés de lehet nem is baj, én így vagyok vele. De szorítok 🤞 hogy sikerüljön :) és nem szabad szomorkodni :) jön amikor jönnie kell :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!